تاریخ و زمان انتشار : 13:29  -   1394/11/05 ارسال به دوستان

چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون" برگزار می شود؛
شمارش معکوس برای آغاز یک رخداد جهانی

این کنفرانس تاکنون در دانشگاه های دولتی مانند دانشگاه امیرکبیر و شیراز برگزار شده بود و این برای نخستین بار است که واحدی از دانشگاه آزاد اسلامی میزبان این رخداد جهانی و بین المللی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون" با هدف پیشبرد مرزهای دانش، ایجاد فضای مناسب جهت گردهمایی دانشمندان، محققان، کارآفرینان، کارشناسان صنعتی و دانشجویان و به منظور ارائه فعالیتهای تحقیقاتی و آخرین دستاوردهای علمی و صنعتی و تبادل نظر علمی و فنی با همکاری انجمن مهندسان کنترل و ابزار دقیق با حضور سخنرانان کلیدی خارجی و داخلی همراه با برگزاری چند کارگاه آموزشی و نمایشگاه جانبی روزهای هفتم و هشتم بهمن ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می شود.

در فراخوان عمومی این کنفرانس بیش از 300 عنوان مقاله از دانشگاه های مختلف و معتبر دولتی و غیردولتی به دبیرخانه کنفرانس رسیده که در مقایسه با دوره های گذشته و سال های قبل این کنفرانس، بی نظیر و فوق العاده است.

همچنین در ارزیابی های صورت گرفته مقاله های رسیده به دبیرخانه از نظر کمی و کیفی برتر از سال های گذشته بوده و این نشان دهنده ی سطح بالای این کنفرانس است.

بررسی پروپوزال های دانشجویان رشته ی کنترل و بحث و تبادل نظر در خصوص نقاط ضعف و قوت آن ها و همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی و نشست های تخصصی با مدیران صنایع مختلف، به منظور ایجاد ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت از دیگر بخش ها و اهداف این کنفرانس است.

شایان ذکر است؛ با توجه به حضور دانشمندان و پژوهشگران برتر کشور و دنیا در این کنفرانس، از اهمیت بسیار بالایی برای جامعه ی علمی کشور و منطقه ی خاورمیانه برخوردار است.