تاریخ و زمان انتشار : 14:09  -   1394/11/06 ارسال به دوستان

رییس اداره آموزش دوره ی دوم متوسطه ی آموزش و پرورش استان قزوین:
معلمان هم می توانند از پتانسیل بالای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین استفاده کنند

جمعی از مدیران آموزشی مناطق مختلف آموزش و پرورش استان قزوین به منظور آشنایی بیشتر، تعامل و همکاری در زمینه های مختلف از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید و نشستی با مدیران مراکز تحقیقاتی مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست دکتر یزدانی مدیر مرکز تحقیقاتی دانشگاه ضمن بیان تاریخچه ای از این مرکز، توضیحاتی در خصوص فعالیت ها، برنامه ها و اهداف آن ارایه کرد.

مدیران آموزشی مناطق مختلف آموزش و پرورش استان قزوین نیز با بیان دیدگاه ها و نیازهای خود، زمینه ی همکاری های مختلف را بررسی کردند.

در حاشیه ی این دیدار محمدحسینی، رییس اداره آموزش دوره ی دوم متوسطه ی آموزش و پرورش استان قزوین ضمن قدردانی از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دلیل فراهم کردن شرایط بازدید از این دانشگاه و نشست با مدیران مراکز تحقیقاتی، گفت: متاسفانه در سیستم دانش آموزی آکادمیک نمی توان کار پژوهشی کرد و ما بیشتر تمرین پژوهش می کنیم.

وی ادامه داد: بسیار علاقه مند هستیم تا دانش آموزان با فضای دانشگاه ها آشنا شوند که قطعا برای آینده ی آن ها مفید خواهد بود.

محمدحسینی افزود: بخش بتن و مکانیک خودروی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بسیار مورد توجه ما قرار گرفت و این بخش ها می توانند برای هنرستان های ما بسیار مفید باشند؛ همچنین بخش رباتیک دانشگاه نیز می تواند به رشته های نظری ما در دبیرستان کمک کند.

رییس اداره آموزش دوره ی دوم متوسطه ی آموزش و پرورش استان قزوین در خصوص زمینه های همکاری و تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز گفت: ما می توانیم تعدادی از دانش آموزان مدارس خاص خود را جهت آشنایی با امکانات، فعالیت ها و دست آوردهای این دانشگاه به اینجا بیاوریم؛ همچنین گروهی از دبیران هم در قالب آموزش های ضمن خدمت می توانند با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از پتانسیل بالای این دانشگاه استفاده کنند.

برای مشاهده ی ادامه ی تصاویراینجا را کلیک نمایید.