تاریخ و زمان انتشار : 15:55  -   1394/11/07 ارسال به دوستان
تعداد بازدید : 2051

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین؛
چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون" آغاز به کار کرد

با حضور دانشمندان، استادان، پژوهشگران و محققان کنترل، چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون" به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در مراسم افتتاحیه این کنفرانس که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی برگزار شد، دکتر موسی خانی رییس کنفرانس با تقدیر از زحمات و تلاش های استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و به خصوص دکتر منهاج دبیر اجرایی کنفرانس، گفت: از سخنرانان، میهمانان و دانشجویان عزیز هم که با حضور خود باعث ارتقای این کنفرانس شدند، تشکر می کنم.

وی با اشاره به تاریخچه ی تاسیس و فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و عناوین برتر این دانشگاه، تصریح کرد: ما در این سال ها دست آوردهای علمی، پژوهشی و فرهنگی خوبی در این دانشگاه کسب کردیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از تاسیس 36 شرکت دانش بنیان در مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه خبر داد و افزود: امیدواریم بتوانیم در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی و بدون نفت، گام موثری برداریم.

دکتر موسی خانی، کار علمی و تولید ثروت از علم را ادامه ی عملیاتی راه شهدا دانست و گفت: امیدوارم بتوانیم در راستای آرمان های امام راحل و شهدا که همان استقلال و پیشرفت کشور است، حرکت کنیم.

دکتر منهاج دبیر اجرایی چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون" نیز با قدردانی از زحمات دکتر موسی خانی و تمامی دست اندرکاران برگزاری این کنفرانس، گفت: بیش از 350 مقاله به دبیرخانه ی این کنفرانس رسید که از این تعداد 145 مقاله پس از داوری ها مورد پذیرش قرار گرفت.

رییس انجمن مهندسان کنترل و ابزار دقیق ایران نیز با تاکید بر توجه به مقوله ی علم، افزود: ما باید علم را به فناوری تبدیل کنیم، کشورهای پیشرفته ی دنیا به این دلیل پیشرفت کرده اند که صاحب فناوری هستند.

دکتر شفیعی همچنین با قدردانی از زحمات دکتر موسی خانی به دلیل میزبانی چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دست آوردهای این دانشگاه در زمینه های مختلف را ارزشمند خواند.

در ادامه نیز دکتر علی خاکی صدیق، رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و نخستین استاد برجسته مهندسي ايران، به عنوان سخنران اصلی این کنفرانس به ارائه ی مطالبی در خصوص علم کنترل و سیستم های چند متغیره و ساده پرداخت.

شایان ذکر است؛ چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون" طی روزهای 7 و 8 بهمن ماه 94 به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در حال برگزاری است.