تاریخ و زمان انتشار : 10:18  -   1394/11/10 ارسال به دوستان

در نمایشگاه "عطر حضور" و در بخش ارائه دستاوردهای نماز صورت گرفت؛
انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان غرفه ی برتر

در نمایشگاه عطر حضور که به مناسبت بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز برپا شده بود، در بخش ارائه مطلوب عملکرد و دستاوردهای نماز، غرفه ی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان غرفه ی برتر شایسته تقدیر شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در مراسم اختتامیه این نمایشگاه که با حضور دکتر مظفر قائم مقام ستاد اقامه نمازکشور و رحیمی معاون سیاسی و امنیتی استانداری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی قزوین برگزار شد، دستگاه ها و غرفه های برتر در بخش های مختلف مسایل مربوط به نماز، انتخاب شدند.

در همین راستا و بر اساس رای کمیته ارزشیابی بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز از نمایشگاه عطر حضور، در بخش دستاوردها دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل ارائه مطلوب عملکرد و دستاوردهای نماز شایسته تقدیر شناخته و مفتخر به دریافت لوح شد.

در این نمایشگاه واحد قزوین به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه آثار و دستاوردهای پنج سال اخیر واحدهای مختلف دانشگاهی حضوری موفق داشت و غرفه ی آن مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت.

در مراسم اختتامیه این نمایشگاه قائم مقام ستاد اقامه نماز با اشاره به برگزاری خوب نمایشگاه عطر حضور ضمن تقدیر و تشکر از همه ارگان ها و دستگاه های اجرایی استان قزوین، افزود: این دوره از نمایشگاه که ویژه بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز در استان قزوین برگزار شد، یکی از بهترین نمایشگاه ها نسبت به دوره های قبل و نمونه بود.

دکتر مظفر با اشاره به حضور و استقبال گسترده ی مردم در طول مدت برپایی نمایشگاه گفت: در این دوره از نمایشگاه مردم با میل و علاقه باطنی و نیت خالص به نمایشگاه می آمدند و این حضور نشان از فهیم بودن مردم ما، به خصوص مردم استان قزوین است.

شایان ذکر است؛ در این مراسم با اهدای لوح تقدیر از دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دلیل خدمات شایسته و فعالیت های ارزشمند در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز تجلیل شد.