تاریخ و زمان انتشار : 11:37  -   1394/11/12 ارسال به دوستان

در بازدید هیات سنگاپوری از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
تاکید بر تجاری سازی علم، توسعه ی روابط و سرمایه گذاری مشترک

سفیر سنگاپور در ایران به همراه هیاتی از مهندسان و بنیانگذاران ICT در این کشور و چند کشور دیگر از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این دیدار هیات سنگاپوری ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشگاه و آشنایی با امکانات و دست آوردهای مختلف آن، در خصوص تجاری سازی محصولات دانشگاهی به خصوص در مباحث نرم افزاری و هایتک به بحث و تبادل نظر پرداختند.

سفیر سنگاپور دوران پسابرجام را بهترین فرصت برای توسعه روابط با ایران دانست و گفت: تجار ما آماده اجرای طرح های اشتغال، جذب سرمایه گذاری بین المللی و توسعه گردشگری در ایران هستند.

اونگ کنگ یونگ افزود: مراکز دانشگاهی و صنعتی قزوین در توسعه فناوری از جایگاه خوبی برخوردار هستند و این ظرفیت های خوب می تواند فرصتی مناسب برای توسعه روابط و سرمایه گذاری مشترک باشد.

در این دیدار همچنین "فیلیپ یه او" بنیانگذار و معمار ICT (اطلاعات، ارتباطات و فناوری) در شهرهای پیشرفته ی هایتک در سنگاپور و چند کشور دیگر، از نزدیک با دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به خصوص در زمینه ی نرم افزار و هوش مصنوعی آشنا شد و آن ها را ستودنی خواند.

"ایبل انگ" از شورای ابتکارات توسعه ی اقتصادی سنگاپور (EDIS) نیز دیگر میهمان این بازدید بود که ضمن تحسین دست آوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در زمینه های علمی و پژوهشی، با مسوولان این دانشگاه در خصوص مباحثی همچون توسعه ی منابع انسانی، ایجاد اشتغال و توسعه ی صنعتی و ارایه ی راهکارها و مدل های توسعه گفت و گو کرد.

برای مشاهده ی گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.