کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 14:49  -   1394/11/15 ارسال به دوستان

قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در جشن پیروزی انقلاب:
انقلاب اسلامی ایران یک موهبت الهی بود

به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، جشنی با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم پرشور که با استقبال زیادی هم روبرو شد و بخش های متنوعی داشت، دکتر عطایی قائم مقام ریاست دانشگاه و نماینده تشکل های اسلامی – سیاسی استادان دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین ضمن تبریک ایام دهه ی مبارک فجر، افزود: جا دارد در این روز بزرگ به روح پاک امام راحل (ره) و شهدای غیور انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی درود بفرستیم.

وی گفت: خدا را شاکریم عمر ما را در دورانی قرار داده که با انقلاب اسلامی ایران مقارن شده است و همان طور که معمار کبیر انقلاب فرمودند، "انقلاب ایران انفجار نور بود" و در واقع یک موهبت الهی بود.

دکتر عطایی ادامه داد: با توجه به اعتقاد ما به مکتب غنی و ارزشمند اسلام، به اعتقادات مذهبی خود افتخار می کنیم و خداوند را هم بابت این مساله شاکر هستیم.

قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تصریح کرد: خداوند در قرآن می فرماید ما کسانی که به خدا ایمان آورده اند را از ظلمت و تاریکی رهایی می بخشیم و به نور می رسانیم، اما آن هایی که به غیر خدا را انتخاب کرده اند، از نور به ظلمت کشیده می شوند؛ امام (ره) وسیله ای بودند تا این نعمت خداوند شامل حال ما شود.

نماینده تشکل های اسلامی – سیاسی استادان دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین در پایان گفت: امیدواریم خداوند به ما توفیق دهد تا بتوانیم از گوهر گرانسنگ انقلاب اسلامی پاسداری کنیم؛ این گوهر می تواند ما را به کمال برساند، چرا که قدم گذاشتن در مسیر خوبی ها، تعالی انسان است.

در ادامه ی مراسم دکتر انوشه استاد دانشگاه تهران نیز به سخنرانی برای حاضران پرداخت که بسیار مورد توجه قرار گرفت.

شایان ذکر است؛ اجرای زنده ی موسیقی، شعرخوانی، برش و توزیع کیک در میان شرکت کنندگان نیز از دیگر بخش های جشن پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بود.