تاریخ و زمان انتشار : 12:00  -   1394/11/21 ارسال به دوستان

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین درخصوص یوم الله 22 بهمن

به نام خدا

22 بهمن 57، برگ زرینی در تاریخ ایران زمین است. در این روز فراموش نشدنی ملت غیور، استقلال‌طلب، استكبارستيز و خداجوی ایران، با همدلی و اتحادی مثال زدنی، در مقابل تاریکی و ظلم طاغوت ایستادند تا حكومتي بر پايه احكام اسلامي و رهبري ولايت فقيه رقم بزنند.

ایران اسلامی در این سی و هشت سال، فراز و نشیب های بی شماری را تجربه کرده است و ملت همیشه همراه و متدین این سرزمین، با صبر و شکیبایی همواره قهرمانانه بر آرمان های این انقلاب و خون پاک شهدا ایستادگی کرده اند.

امروز نور انقلاب اسلامی ایران در جهان فراگیر شده و این سرزمین با رهبری عالمی فرزانه - حضرت آیت الله خامنه ای- با اقتدار بر قله‌های سعادت و عزت تکیه کرده و امیدی برای همه ی مظلومان جهان است.

بدون شک با پشتوانه و الگوبرداری از انقلاب اسلامی ایران، فریاد ظلم‌ستیزی، عدالت‌خواهی، حق طلبی و حقیقت‌جویی مردم جهان بیش از پیش، مردم بصیر و متفکر را به نزدیکی وعده‌های بزرگ الهی، پیروزی حق بر باطل، پیشوایی صالحین جهان و ظهور یگانه منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (عج) امیدوار کرده است.

جامعه ی دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن گرامی داشت سی و هشتمین سالروز پیروزی بزرگ و مقدس انقلاب اسلامی و یاد و خاطره ی امام خمینی (ره) و شهدای این انقلاب الهی، از ملت غیور و انقلابی ایران اسلامی دعوت می کند تا بازهم با حضور حداکثری در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن و همچنین شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در هفتم اسفند ماه 94، بار دیگر اقتدار، همدلی و حقانیت ایران و ایرانی را به تصویر بکشند.

هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین