تاریخ و زمان انتشار : 10:03  -   1394/11/29 ارسال به دوستان

در بازدید معاون عمرانی شهرداری قزوین از مرکز تحقیقات ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تاکید شد؛
اعتماد به دانش فنی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، راه حل مشکلات حوزه ی شهری

معاون فنی و عمرانی شهرداری قزوین و هیأت همراه از مراکز تحقیقاتی به ویژه مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این بازدید دانشجویان و پژوهشگران مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن این دانشگاه به ارائه آخرین دستاوردهای خود در زمینه های مختلف از جمله کاربرد پسماندهای صنعتی در ساخت مبلمان های شهری، بتن سبک سازه ای، بتن متخلخل و بتن خودمتراکم پرداختند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قزوین نیز ضمن ابراز خرسندی از تحقیقات صورت گرفته در مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، بر اهمیت استفاده از فناوری های جدید در صنعت ساختمان در راستای کاهش هزینه ها و افزایش عمر و دوام سازه ها، تاکید کرد و دستاوردهای این مرکز را ارزشمند و اجرایی خواند.

مهندس مسعود حق لطفی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه های عمران شهری، برخی از مهمترین دغدغه های اجرایی شهرداری شامل کیفیت قیر مصرفی، روسازی آسفالت ها، اجرای بتن و... را مطرح نمود و از مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین خواست تا ضمن ورود به این حوزه ها، در حل مشکلات موجود نقش داشته باشند.

سرپرست مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز با اشاره به دانش اعضای هیأت علمی و انگیزه ی بالای دانشجویان و پژوهشگران فعال این مرکز، حل مشکلات و موضوعات مطرح شده از سوی معاون محترم فنی و عمرانی شهرداری قزوین را کاملاً در توان مجموعه مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانست.

پوریا حاجی کریمی با بیان اینکه هدف اصلی مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن اجرایی کردن و تجاری سازی دانش فنی تولید شده در یک دهه گذشته می باشد، گفت: نقش دستگاه های اجرایی و به ویژه شهرداری در به بار نشستن و اجرایی شدن دستاوردهای مرکز حیاتی است که تغییر نوع نگاه به فعالیت های پژوهشی و ارتباط آن با صنعت را می طلبد.