تاریخ و زمان انتشار : 17:58  -   1394/12/05 ارسال به دوستان

نایب قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات تنیس روی میز بانوان کشور

دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شدند مقام دوم مسابقات تنیس روی میز بانوان دانشگاه های آزاد اسلامی کشور را کسب کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که به میزبانی واحد بوشهر و با حضور 20 تیم برگزار شد، در بخش تیمی بانوان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین توانستند با غلبه بر تمامی رقبا در بازی فینال رودر روی تنیس بازان واحد علوم و تحقیقات تهران قرار بگیرند که در نهایت پس از این تیم به مقام نایب قهرمانی رسیدند.

در این بخش تیم های خراسان رضوی و خوزستان نیز به صورت مشترک مقام سوم را کسب کردند.

همچنین در بخش انفرادی، رضوان بهرامی به مقام دوم و سولماز رحمن محمد پور به مقام سوم مسابقات قهرمانی تنیس روی میز بانوان دانشگاه های آزاد اسلامی کشور رسیدند.

سولماز رحمن محمد پور، رضوان بهرامی، گلاره نادی و سمیرا عشایری اعضای تیم تنیس روی میز بانوان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را در این مسابقات تشکیل می دادند.

شایان ذکر است، زهرا شعبانی و سهیلا مهرجو نیز به ترتیب به عنوان مربی و سرپرست این تیم را همراهی می کردند.