تاریخ و زمان انتشار : 19:13  -   1394/12/05 ارسال به دوستان

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در خصوص انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری

به نام خدا

بدون تردید انتخابات یکی از مهمترین عرصه‌های تجلی و ظهور مردم سالاری دینی است و در ایران عزیز نیز پس از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره)، شاهد این رخداد مهم و حضور حماسی مردم، پای صندوق‌های رأی بوده‌ایم.

از اینرو حضور گسترده و حداکثری جامعه ی علمی کشور، دانشگاهیان، مردم انقلابی و ولایتمدار در انتخابات پیش رو، علاوه بر یک وظیفه ی اجتماعی، پاسخی شایسته و دندان شکن به کینه ورزی ها و دشمنی های استکبار جهانی و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی است.

دعوت مقام معظم رهبری از اقشار مختلف مردم به منظور حضور حداکثری در انتخابات و حتی آن کسانی که نظام را هم قبول ندارند، نشان از اهمیت حضور در این عرصه دارد. این دعوت رهبر حکیم انقلاب از قشری از مردم که تا به حال مورد مخاطبه قرار نگرفته اند و در هیچ یک از نظام های سیاسی جهان به رسمیت شناخته نشده اند، می تواند ابعادی از عظمت نظام اسلامی دینی را به نمایش بگذارد.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز همچون سایر اقشار جامعه ضمن حضور حداکثری در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، از تمامی مردم عزیز ایران اسلامی به خصوص قشر علمی، دانشگاهی و فرهیخته دعوت به عمل می آورد تا در روز جمعه هفتم اسفند ماه با حضور در پای صندوق های رای، برگ زرین دیگری بر دفتر پرافتخار جمهوری اسلامی ایران رقم بزنند.

هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین