تاریخ و زمان انتشار : 11:11  -   1394/12/08 ارسال به دوستان

در مسابقات قهرمانی و انتخابی دانشگاه های آزاد اسلامی استان صورت گرفت؛
کیش و مات رقیبان توسط شطرنج بازان واحد قزوین

رقابت های شطرنج دختران دانشگاه های آزاد اسلامی استان با قهرمانی واحد قزوین به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این رقابت ها که به میزبانی واحد قزوین برگزار شد و حکم انتخابی مسابقات کشوری را داشت، شطرنج بازان دختر واحد قزوین توانستند در بخش تیمی بالاتر از سایر رقبا به مقام قهرمانی برسند.

مسابقات کشوری شطرنج دختران دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد بوشهر برگزار خواهد شد که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان نماینده ی استان در این رقابت ها حضور خواهند داشت.

شایان ذکر است؛ زهرا حق شناس، الهام رضایی، الهام توکلی پسند و پروانه شهامتی اعضای تیم شطرنج دختران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این رقابت ها بودند.