کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:42  -   1394/12/12 ارسال به دوستان

دیدار هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با خانواده شهید عباس آسمیه

امیدواریم ما هم بتوانیم با عمل خود، ادامه دهنده ی راه شهدا باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، جمعی از هیات رییسه این دانشگاه با حضور در منزل شهید عباس آسمیه، از شهدای مدافع حرم و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با خانواده ی این شهید عالی مقام دیدار کردند.

در این دیدار معنوی و صمیمی هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن ابراز همدردی با خانواده ی این شهید، از شخصیت وی در دوران تحصیل و حضور در این دانشگاه به نیکی یاد کردند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این دیدار با اشاره به جایگاه والای شهید، گفت: امیدواریم ما هم بتوانیم با عمل خود، ادامه دهنده ی راه شهدا باشیم.

دکتر موسی‌خانی با آرزوی صبر و شکیبایی برای خانواده‌ی شهید آسمیه، ادامه داد:‌ این شهدا رفتند و می‌روند تا ما از رفتارشان درس بگیریم و با آسایش و امنیت در کشور زندگی کنیم و این با هیچ چیز قابل قیاس نیست.

وی با تمجید از اخلاق و رفتار شهید عباس آسمیه در دوران تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، افزود: سجایای رفتاری و اخلاقی این عزیزان باید حفظ و به نسل بعد منتقل شود تا نسل‌های آینده این جوانان را الگوی خود قرار دهند.

خانواده ی شهید آسمیه نیز در این دیدار با اشاره به سجایای اخلاقی و رفتاری این شهید، از اشتیاق وی برای مقابله با تروریست‌ها و دفاع از حرمین ائمه معصومین (ع) در سوریه گفتند.

پدر شهید آسمیه در این دیدار ضمن قدردانی از حضور هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در منزل خود، گفت: عباس در دوران تحصیل همواره برای ما از زحمات و تلاش‌های دکتر موسی‌خانی در دانشگاه می‌گفت که ما هم قدردان این زحمات هستیم.

وی ادامه داد: از این که فرزندم راه درستی را برای زندگی انتخاب کرده و آخرت خود را ساخته است به او افتخار می‌کنم و خوشحالم، اما از دوری و فراغ او ناراحت هستم.

شایان ذکر است؛ شهید عباس آسمیه از فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و نخبه‌گان رشته‌ی هواوفضا بود که با گذراندن دوره‌های تخصصی و به صورت داوطلبانه برای دفاع از حرمین ائمه معصومین (ع) راهی سوریه شد و تنها 6 روز پس از حضور در مناطق تحت کنترل گروه تروریستی داعش، به دست عوامل این گروه تکفیری-صهیونیستی به مقام والای شهادت رسید.

برای مشاهده‌ی ادامه‌ی تصاویر اینجا را کلیک نمایید.