تاریخ و زمان انتشار : 08:32  -   1394/12/14 ارسال به دوستان

در مسابقات قهرمانی تکواندوی کشور صورت گرفت؛
مقام سوم دختران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

تیم تکواندوی دختران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات تکواندوی قهرمانی دانشگاه های آزاد اسلامی کشور به مقام سوم دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این رقابت ها که در اصفهان و به میزبانی واحد نجف آباد برگزار شد، تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در رقابتی تنگاتنگ پس از تیم های البرز و مازندران، به صورت مشترک با تیم خوزستان به مقام سوم کشور دست یافت.

در این مسابقات 128 ورزشکار در قالب 16 تیم در اوزان مختلف با یکدیگر رقابت کردند که تکواندوکاران دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین علاوه بر کسب مقام سوم تیمی، در رقابت های انفرادی نیز مقام های اول، دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

سمیه خان بابایی، مریم قیاسی، پرستو نورمحمدی، فرزانه خمسه، مریم منصوربخت، کتایون ملاحسینی، سمانه غیاثوند و یاسمین منصوری بازیکنان تیم تکواندوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات بودند. بنفشه نصرتی و زهره فطری نیز به عنوان مربی و سرپرست این تیم را همراهی می کردند.