کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 09:16  -   1394/12/15 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی خطاب به دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
کمک کنید تا ایران، کشور اول جهان باشد

بیست و هشتمین دوره جشن دانش آموختگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم باشکوه که با حضور فارغ التحصیلان دانشکده ها و مقاطع مختلف و خانواده های آنان برگزار شد، دانش آموختگان ضمن قرائت میثاق نامه، برای خدمت به کشور و مردم همدل و هم قسم شدند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این مراسم گفت: درود می فرستیم به روح امام راحل (ره) که در کنار همه ی دستاوردهای انقلاب اسلامی، زمینه رشد دانشگاه آزاد اسلامی را فراهم نمودند و سلام عرض می کنم خدمت مقام معظم رهبری که حامی دانشگاه آزاد اسلامی هستند و در هیات موسس، به توسعه ی این دانشگاه بسیار کمک کردند و درود می فرستیم به همه ی بنیانگذاران این دانشگاه، حضرت آیت اله هاشمی، جناب آقای پروفسور جاسبی، جناب آقای پروفسور میرزاده و همه ی عزیزانی که کمک می کنند تا شما به خواسته ی دل خود برسید و ایران عزیز را بسازیم.

دکتر موسی خانی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره ی شهید عباس آسمیه از شهدای مدافع حرم معصومین (ع) در سوریه و از دانش آموختگان این دانشگاه، گفت: ما باید با تلاش و عمل خود راه این شهدا را ادامه دهیم و برای سربلندی کشور گام برداریم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به این که شاید این مراسم آخرین گفت و گوی وی با برخی دانشجویان باشد، افزود: امیدوارم شما را در مدارج علمی بالاتر در دانشگاه های معتبر جهان و یا کشور عزیزمان ببینیم و یا شما به عنوان یک کارآفرین وارد جامعه شوید و انسان های تاثیرگذار بر سرنوشت جامعه باشید.

دکتر موسی خانی تصریح کرد: همیشه به این فکر می کنم که چرا به دنیا آمده ایم، چرا درس خواندیم، چرا دانشگاه آمدیم، چرا زندگی می کنیم. اگر این چرایی جمع شود، می شود غایت و هدف نهایی از زندگی که قطعا تنها ثروت و شهرت نیست. ما باید بدانیم که هدف از آفرینش چیست، باید بدانیم که برای یک غایت نهایی زندگی می کنیم.

وی با بیان زندگی نامه و سرگذشت بسیاری از دانشمندان و مخترعان جهان، ادامه داد: این نوابغ هر کدام اثری از خود برجا گذاشته اند و قطعا هدف آن ها خدمت به بشریت بوده نه ثبت یک اختراع؛ ما باید از آنان الگو بگیریم و به دنبال خلق یک اثر وجودی باشیم.

دکتر موسی خانی خطاب به دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: همه ی شما انسان های تاثیرگذاری هستید و می توانید باشید و پیامبر اکرم (ص) می فرمایند بهترین مردم، سودمندترین آن ها است و یا می فرمایند بهترین مردم، دانشمندان هستند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: نوابغ تنها از 9 درصد سلول های ذهنی خود استفاده می کنند، ظرفیت بزرگی که خداوند به ما داده، می تواند خروجی بسیاری داشته باشد، به شرطی که خودمان بخواهیم. همه ی انسان های موفق عزم بالا و توکل داشته اند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افزود: راستی و درستی را پیشه کنید، خیلی ها که ادعای درستی داشتند الان شرایط خوبی ندارند، چرا که مسیر درستی نرفتند، راه صحیح در عمل مشخص می شود نه در کلام.

وی با اشاره به حضور بسیاری از دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مراتب بزرگ کشور و دانشگاه ها و سازمان های بزرگ جهان، تصریح کرد: شما عزیزان نیز می توانید موفق باشید و تا اینجا هم نشان دادید که انسان های بزرگی هستید.

دکتر موسی خانی رو به دانش آموختگان ادامه داد: تک تک شما قابلیت های زیادی دارید، بر این باشید که در مسیر درستی حرکت کنید؛ چیزی که متاسفانه در جامعه ی ما کمرنگ شده، اخلاق است. درستکار باشید تا آدم های بزرگ شوید و خداوند قطعا شما را کمک می کند. غایت آفرینش کسب شغل، مقام و ثروت نیست، بلکه رسیدن به خداوند است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افزود: افتخار می کنم که 24 سال است خادم شما عزیزان هستیم و با همراهی همکاران خوبم، معاونان، استادان، مدیران، پرسنل زحمت کش، ساعی و صادق این دانشگاه که شبانه روز زحمت می کشند و حالا پس از گذشت 24 سال، بیش از 60 هزار انسان تاثیرگذار در جامعه داریم که هر کدام منشا تحولاتی شدند، در بهترین شرایط قرار دارند و توانسته اند به آرمان های خود برسند.

وی تصریح کرد: خوشحالم از این که چند سال پیش در همین مکان جشن ورودی برای شما گرفتیم و به پدر و مادرهایتان قول دادیم که می توانیم انسان های شایسته ای را تحویل دهیم و خدارا شکر می کنم که امروز رو سفید و شاهد توفیقات شما عزیزان هستیم.

دکتر موسی خانی در پایان خطاب به همه ی دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: کمک کنید تا ایران، کشور اول جهان باشد و در خور نام ایران بدرخشد و همه ی ما افتخار کنیم که یک ایرانی هستیم.

شایان ذکر است؛ تقدیر از نفرات برتر و دانش آموختگان ممتاز رشته ها و دانشکده های مختلف و همچنین اجرای موسیقی زنده از دیگر بخش های این مراسم باشکوه بود.

برای مشاهده ی ادامه ی تصاویراینجا را کلیک نمایید.