تاریخ و زمان انتشار : 09:29  -   1394/12/17 ارسال به دوستان

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی:
افزایش سقف تسهیلات خرید کالای کارکنان و اعضای هیات علمی

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش سقف تسهیلات خرید کالا و خدمات به اعضاء هیأت علمی و پرسنل رسمی و رسمی آزمایشی دانشگاه آزاد اسلامی از طریق فروشگاه های منتخب و فروشگاه اینترنتی تعاونی های مصرف فرهنگیان ایران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احسانی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و اتحادیه تعاونی های مصرف فرهنگیان ایران با هدف ارائه تسهیلات خرید کالا و خدمات به کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه، گفت: با مذاکرات صورت گرفته سقف این تفاهمنامه از هزار میلیارد ریال به هزار و 400 میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی افزود: همانگونه که قبلا اطلاع رسانی و بخشنامه شد، بر اساس این تفاهمنامه ارایه تسهیلات خرید کالا و خدمات به اعضای هیأت علمی و پرسنل رسمی و رسمی آزمایشی دانشگاه آزاد اسلامی از طریق فروشگاه های منتخب و فروشگاه اینترنتی تعاونی های مصرف فرهنگیان ایران صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه ارایه تسهیلات خرید کالاهای بادوام به مبلغ 70 میلیون ریال به صورت اقساط 1 الی 20 ماهه، خواهد بود، گفت: بر اساس تفاهمنامه طرف اول، تسهیلاتی به منظور خرید کالای بادوام به مبلغ 50میلیون ریال برای هرنفر و تا سقف 20 هزار نفر جهت اعضاء هیأت علمی و پرسنل ارائه می شود.

احسانی افزود: بر اساس تفاهم نامه طرف دوم درصورت پرداخت 20 درصدسهم بصورت نقدی با کارمزد سالانه 12درصد بازپرداخت تسهیلات بدون پرداخت سهم نقدی با کارمزد سالانه 16 درصد محاسبه می شود .همچنین در صورت خرید کالا با اقساط کمتر از 4 ماه کارمزد محاسبه نمی شود.

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: براساس این تفاهمنامه ارایه مطلوب کالا و خدمات به پرسنل دانشگاه در سراسر کشور، فراهم نمودن امکانات خرید اینترنتی و اطلاع رسانی خدمات قابل ارایه از طریق سایت و سامانه پیامکی یا نامه از تعهدات تعاونی مصرف فرهنگیان به شمار می رود.

دکتر احسانی در پایان گفت: تمامی منابع مالی این تفاهمنامه توسط اتحادیه تعاونی های مصرف فرهنگیان ایران تامین شده است.