کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:42  -   1394/12/18 ارسال به دوستان

به مناسبت هفته ی درختکاری صورت گرفت؛
کاشت درخت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور مدیرکل منابع طبیعی

با حضور مهندس اسدالهی مدیرکل منابع طبیعی استان، مهندس کاظمی مدیرعامل فضای سبز شهرداری قزوین، مهندس شاپورزاده معاونت آبخیزداری استان، هیات رییسه، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین 50 اصله نهال در این دانشگاه کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه برپا شده بود، بر ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شد.

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مراسم با درود بر روح شهدا و با سلام به محضر مقام معظم رهبری، گفت: این دانشگاه در کنار دست آوردهای خود در عرصه های علمی، پژوهشی و فرهنگی، در توسعه ی فضای سبز با سایر سازمان ها و ارگان های استان متمایز است.

مهندس جعفری ادامه داد: متاسفانه امسال در برهه ای از زمان قزوین نیز در ردیف شهرهای آلوده ی ایران قرار گرفت و این نشان می دهد که مسوولان استان در این حوزه باید جدیت بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به بحران آب موجود در استان، افزود: سیاست ما در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز استفاده از درختانی است که نیاز آبی کمتری دارند؛ تا از این طریق فضای مطلوب دانشگاه و منابع آبی را حفظ کنیم.

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ادامه داد: از مسوولان آب استان و شهرداری قزوین نیز درخواست داریم تا ما را در حفظ فضای سبز مطبوع و خوب دانشگاه یاری کنند تا بیش از 25 هزار نفری که به صورت مستقیم در این دانشگاه حضور دارند و زمان زیادی از روز را در آن سپری می کنند، از این فضا استفاده کنند.

مهندس جعفری تصریح کرد: ما در تامین آب فضای سبز مشکلات ویژه ای به خصوص در فصل پرآب داریم و شرایط اصلا خوبی نیست، اما در عین حال دوست داریم فضای سبز دانشگاه خوب و باطراوت باشد.

مدیرکل منابع طبیعی استان قزوین نیز در این مراسم با اشاره به این که دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با رعایت نکات لازم در حوزه های مختلف، یکی از کامل ترین دانشگاه های کشور است، گفت: افتخار من این است که فارغ التحصیل این دانشگاه هستم و این مساله را همه جا با افتخار بیان می کنم.

مهندس اسدالهی افزود: امیدوارم به سمتی حرکت کنیم که از منابع آبی خود به شکل بهینه استفاده کنیم، چرا که شرایط استان ما از نظر منابع آبی بسیار سخت و خطرناک است. زیرا در گذشته خوب کار نکرده و با حداکثر توان منابع خود را مصرف کرده ایم.

وی ادامه داد: این مسایل باعث شده که دشت قزوین در شرایط بسیار بدی قرار بگیرد و امروز حال و روز خوبی ندارد و امیدوارم همه برای بهبود آن تلاش کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی استان قزوین تصریح کرد: ما در معرض بیابانی شدن قرار داریم، بنابراین هرچقدر بتوانیم با حفظ وضع موجود به سمت بهبود آن حرکت کنیم، به کشور کمک بزرگی کرده ایم.

وی نشست 24 سانتی متری دشت قزوین را نشانه ی از بین رفتن آبخوان دانست و گفت: اگر ما دوران خشکسالی را سپری کنیم، معلوم نیست بعد از آن باید از کدام منابع آبی استفاده کنیم، زیرا هرچقدر توانسته ایم از زمین آب بیرون کشیدیم.

مهندس اسدالهی افزود: طی 12 سال اخیر بیابان های قزوین 3 برابر شده است و 240 هزار هکتار از عرصه های استان در حال تهدید است.

وی ضمن تقدیر و تشکر از مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ادامه داد: این دانشگاه در همه ی عرصه ها پیشتاز است، بنابراین امیدوارم در حوزه ی منابع طبیعی و ترویج فرهنگ آن نیز برنامه ی ویژه ای داشته باشید.

مدیرکل منابع طبیعی استان قزوین در پایان از همه ی مسوولان خواست از منابع طبیعی و ثروتی که خدا به ما داده حفاظت کنند و آن را برای نسل های آینده زنده نگه داریم تا آن ها هم بتوانند از این نعمت بهره مند شوند.

شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم حاضران با حضور بر مزار شهدای گمنام، تقدیم گل و قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.