کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 09:34  -   1394/12/22 ارسال به دوستان
تعداد بازدید : 2006

دکتر موسی خانی در گردهمایی اعضای کانون های فرهنگی:
کار فرهنگی، برای خدا کار کردن است

دومین گردهمایی اعضای کانون های فرهنگی، نشریات دانشجویی و برگزیدگان ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) به مدت 3 روز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، بیش از 110 نفر از دانشجویان دختر و پسر با شعار نشاط فرهنگی، سلامت معنوی و تعالی فرهنگی در مشهد مقدس حضور پیدا کردند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این گردهمایی گفت: امیدوارم در این فضای معنوی و پر از طراوت و عطرآگین از وجود ناب معنوی حضرت ثامن الحجج (ع) بهره برده و برای اهداف عالی زندگی قدم برداریم. شما باید بدانید غایت آفرینش خداوند از خلق انسان چیست؟

دکتر موسی خانی با اشاره به اهمیت دوران جوانی خطاب به دانشجویان ادامه داد: زمان جوانی یکی از بهترین دوران عمر انسان است، برخی دوران جوانی را در مسیر فرهنگی و برخی در مسیر تحقیق و جستجو می گذرانند تا چیزی نو و جدید کشف نمایند. همه این مسیرهایی که طی می شود جواب این چرایی و همه اینها فلسفه آفرینش است. همه ما موقت در این دنیا هستیم و غایت آفرینش رسیدن به ذات اقدس الهی است .

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، افزود: بیاییم قرآن را دستور زندگی خود قرار دهیم، عامل به دستورات قرآن باشیم تا بهتر و بیشتر به خدا برسیم. چرایی خیلی مهم است، اینکه در طول مدت عمری که خدا مقرر کرده است به کجا می رویم. خیلی ها از این چرایی غافل هستند. رابطه انسان با خدا وقتی به هم می خورد که چیزهایی را که خدا گفته و دستورات دین را انجام ندهد و به تکلیف خود عمل نکند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین یادآور شد: پس از سال ها که از پیروزی انقلاب شکوهمند ایران می گذرد هنوز دغدغه های مقام رهبری دغدغه های فرهنگی است. رسالت ما و رسالت کانون های فرهنگی بسیار سنگین است، خیلی باید دقت کرد که در مسیر ائمه(ع) حرکت کنیم. انسان هایی که وارد مسیر کار فرهنگی می شوند در مسیر عشق حرکت می کنند، کار فرهنگی کار با عشق، با نیت خالص، خدایی و برای خدا کار کردن است.

در ادامه معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز با اشاره به فعالیت های فرهنگی انجام شده در یک سال گذشته افزود: در زمینه های فرهنگی و قرآنی برنامه های خوبی با همکاری کانون های فرهنگی انجام شده، همچنین در زمینه ورزشی خوب درخشیدیم و این روند باید در سال آینده هم با تلاش و جدیت بیشتری دنبال شود.

دکتر اکبری با اشاره به فعالیت های فرهنگی و تاثیرگذاری و نقش دانشجویان گفت: شما دانشجویان باید تلاش کنید از تجربیات خود و دیگران بهره ببرید و در کارهای فرهنگی باید دارای ایده و فکر باشید. کانون های فرهنگی ما باید در جهت جذب دانشجویان بیشتر تلاش کنند و فضای دانشگاه را بیشتر فرهنگی نمایند. این کانون ها باید از امکانات و پتانسیل موجود نهایت استفاده را در ارتقای سطح برنامه و فعالیت های فرهنگی به کار گیرند.

در این گردهمایی مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز ضمن تقدیر از تلاش های مستمر اعضای کانون ها در فعالیت های فرهنگی و با اشاره به اهمیت فرهنگ و فعالیت های فرهنگی دانشجویی، افزود: دانشجویان نقش به سزایی در روند پیشبرد اهداف فرهنگی و ارتقای سطح این برنامه ها در دانشگاه دارند و حضور، مشارکت و همراهی کانون های فرهنگی دانشجویی به عنوان بازوی توانمند حوزه فرهنگی بسیار حائز اهمیت است.

حجت الاسلام و المسلمین صفی خانی افزود: دانشجویان باید برای بهبود وضعیت فرهنگی، نشریات و برنامه های ورزشی تبادل فکری کنند تا از توانمندی های علمی، فرهنگی و ورزشی توفیقات خوبی برای دانشگاه به دست آوریم و امروز در این مکان مقدس با آن امام همام میثاق عملی ببندیم تا در سایه مکتب اهل بیت (ع) و بهرمندی از فیوضات معنوی امام رضا (ع) در جهت پیشبرد اهداف علمی و فرهنگی دانشگاه تمام سعی و تلاش خود را به کار گیریم.

برگزاری کارگاه آموزشی سبک زندگی دانشجویی با حضور استاد حوزه و دانشگاه حجت الاسلام و المسلمین واعظ موسوی، برگزاری سه نشست تخصصی توسط کانون هاي فرهنگي با موضوع اندیشه هاي امام و رهبری، عفاف و حجاب و همچنين الگوي سبك زندگي اسلامي، ارائه گزارش توسط دبیران کانون های فرهنگی در خصوص برنامه های انجام شده و برنامه های در دست انجام، حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر حضرت آیت ا...واعظ طبسی، اهدای احکام دبیران کانون ها و شرکت در مراسم های حرم مطهر از ديگر برنامه های دومین گردهمایی کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سال 94 بود.

همچنین در این گردهمایی کانون های فرهنگی با اهدای تابلو خط نفیس به دکتر موسی خانی از زحمات و حمایت های مادی و معنوی ایشان نسبت به برنامه های فرهنگی تقدیر کردند.

شایان ذکر است؛ در این گردهمایی تعدادی از قهرمانان ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از جمله امیررضا چگینی قهرمان پاورليفتينگ كشور و آسيا و سعيد حميدي قهرمان چندين دوره جهان و آسيا و مربي تيم ملي پاور ليفتينگ جمهوري اسلامي نیز حضور داشتند که سعید حمیدی يكي از مدال هاي طلاي خود را به دكتر موسي خاني رییس دانشگاه آزاد اسلامي قزوين اهدا کرد.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید