تاریخ و زمان انتشار : 16:44  -   1395/01/18 ارسال به دوستان

نتایج مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در روز نخست

در نخستین روز از رقابت تیم ها در یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران، تا این لحظه نتایج زیر در مرحله مقدماتی به دست آمد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، در لیگ ربات صنعتی تیم   MECاز دانشگاه شریعتی تهران 500 امتیاز، تیم ACE از دانشگاه آزاد اسلامی کرمان و تیم هادی از دانشگاه علمی کاربردی هادی  200 امتیاز کسب کردند.

در لیگ مین یاب دستی نیز در مرحله مقدماتی تیم پاسارگاد از دانشگاه امیرکبیر با 1000 امتیاز ، تیم SRC از دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با 900 امتیاز و YRA  از دانشگاه آزاد اسلامی یزد با 700 امتیاز در صدر جدول رقابت ها قرار گرفتند.

همچنین در لیگ هوشمند سایز کوچک در مرحله مقدماتی تیم KHAYYAM ROBOTIC از دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور بیشترین امتیاز را کسب کرد.

در لیگ ربات مین یاب خودکار کوچک 14 تیم به رقابت پرداختند و تمام تیم ها با کسب امتیازات لازم به مرحله بعد راه یافتند.

در لیگ ربات های انسان نما تیم هایی از انگلیس ، آلمان و ایران رقابت کردند که تیم famanaid    از آلمان در رقابت با تیم boldheatts انگلیس 5  امتیاز، کسب کرد.

در لیگ فوتبال آزاد دانش آموزی  در مرحله مقدماتی مصاحبه و چالش فنی تیم sadrarobot اول، تیم HELLI AFRA ، دوم و  تیم

در راند یک این لیگ  تیم HELLI AFRA اول،تیم FIRMA F6  دوم و تیم نقش جهان سوم شدند.

در راند دو تیم HELLI AFRA اول، تیم AMOS دوم و تیم CYRUS IMMORTALS رتبه سوم را کسب کردند.

در راند سوم این لیگ HELLI AFRA اول، تیم CYRUS IMMORTALS دوم و تیم نقش جهان سوم شدند.

در بخش مصاحبه و چالش فنی آزاد لیگ فوتبال دانش آموزی تیمALLAMEH TABATABAEI مقام نخست و تیم HELLI AFRA رتبه دوم و تیم نقش جهان رتبه سوم را کسب کردند.

در راند یک بخش آزاد این لیگ تیم HELLI AFRA اول،تیم نقش جهان دوم و تیم IRO F1سوم شدند.

در راند دو تیم HELLI AFRA اول، تیم ROBO FORTE F6 دوم و تیم INTELLGENTS F4رتبه سوم را کسب کردند.

در راند سوم این لیگ HELLI AFRA اول، تیم INTELLGENTS F4دوم و تیم نقش جهان سوم شدند.

در لیگ فوتبالیست سایز کوچک تیم های MRL , TIGERS هم چنین تیم های ZJU , IMMPORTALS در مصاف با رقبای خود به پیروزی رسیدند.

شایان ذکر است؛ یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، با حضور 320 تیم به همت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران و با حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت نمایشگاه های بین المللی تهران، بانک ملت، بانک ملی ایران، بانک صادرات ایران، فروشگاه اینترنتی دی.جی کالا، شرکت آوای همراه هوشمند هزاردستان (کافه بازار)، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، هتل های بین المللی پارسیان آزادی تهران، شرکت سندن ایرانیان، شرکت واگن سازی تهران، شهرداری تهران، شهرداری قزوین و شرکت خودروسازی سایپا از 18 تا 20 فروردین ماه 95 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود و بازدید از این مسابقات برای عمومی آزاد است.