تاریخ و زمان انتشار : 17:35  -   1395/01/18 ارسال به دوستان

مهندس سامان پور، مدیرعامل شعب بانک صادرات استان قزوین:
دانشگاه آزاد اسلامی قزوین یکی از دانشگاه های سرآمد کشور در حوزه رباتیک است

مدیرعامل شعب بانک صادرات استان قزوین با حضور در یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران به عنوان یکی از حامیان مالی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: بانک صادرات ایران به عنوان بزرگترین بانک خصوصی کشور همواره حضور پررنگ و چشمگیری در عرصه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و علمی کشور دارد. از این رو امید است این روند ادامه پیدا کند و در راستای تعاملی که بانک صادرات استان قزوین با دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین داشته، همچنان افزایش یابد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، مهندس سامان پور با اشاره به اینکه طی سه دوره گذشته حمایت مالی از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران صورت گرفته است ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان یکی از دانشگاه های سرآمد کشور در حوزه رباتیک شناخته می شود که امیدواریم این تعامل بین ما و این دانشگاه ادامه داشته باشد؛  از این رو در تلاش هستیم تا سطح همکاری ها ارتقای بیشتری پیدا کند.

وی در ادامه با بیان این که بانک صادرات ایران با تفکر مدیران ارشد در زمینه ایده های علمی همواره جزء حامیان ویژه بوده است، افزود: مدیران ارشد بانک صادرات استان قزوین حمایت از ایده های علمی را به عنوان یک رسالت مهم برای خود می دانند، بنابراین همکاری های ما براساس تعامل های دوطرفه، در سال های آتی نیز ادامه خواهد داشت.

مدیر عامل شعب بانک صادرات استان قزوین در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه توانسته ایم در زمینه خدمات نوین بانکی، طرح های مناسبی را به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ارائه دهیم و در حال حاضر دستگاه خودپرداز، یک واحد بانکی در قالب یک باجه و سایر خدمات برای این دانشگاه فراهم شده است.

مهندس سامان پور با بیان خدمات دیگر بانک صادرات ایران به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: بستر لازم برای ثبت نام اینترنتی دانشجویان دانشگاه توسط این بانک فراهم شده است؛ از این رو انتظار داریم که دانشجویان این دانشگاه و همه اقشار جامعه بتوانند از خدمات نوین بانک صادرات استفاده کنند. زیرا از این طریق هم در وقت شان صرفه جویی لازم صورت می گیرد و هم از نظر هزینه ها در شرایط مطلوبی قرار می گیرند. دانشجویان می توانند با مراجعه به شعب بانک صادرات ایران، از این خدمات بهره مند شوند.

مدیر عامل شعب بانک صادرات استان قزوین بیان داشت: امید است در آینده باز هم بتوانیم به عنوان یک حمایت کننده مالی در خدمت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین باشیم. امروزه دنیا به سوی علم در حال پیشروی است و این شرایط در کشور ما نیز حاکم شده، از این رو باید به سمت افزایش علم در حرکت باشیم و قطعا ارتباطی که بین علم و سیستم بانکداری وجود دارد سبب می شود تا از علم روز در سیستم بانکداری استفاده کنیم.

وی افزود: امیدواریم زمینه ورود هر چه بیشتر جوانان کشور به علم رباتیک فراهم شود تا همه واحدهای دانشگاهی کشور از این الگو بهره برداری کنند.

مهندس سامان پور در پایان خاطر نشان کرد: قطعا حمایت های بانک صادرات ایران از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مسابقات رباتیک در راستای تعامل دو طرفه ادامه خواهد داشت و در آینده نیز سعی می کنیم حمایت های مالی خود از دانشگاه را افرایش دهیم.