تاریخ و زمان انتشار : 13:34  -   1395/01/19 ارسال به دوستان

نتایج مقدماتی لیگ امدادگر مسابقات ربوکاپ آزاد بین المللی ایران

نتایج مسابقات ربوکاپ بین المللی آزاد ایران 2016، در لیگ ربات های امدادگر در مرحله مقدماتی مشخص شد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ ایران 2016، در مرحله مقدماتی این دوره از رقابت ها تیم های MRL  از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، تیم YRA از دانشگاه آزاد اسلامی یزد، VRU از دانشگاه ولی عصر رفسنجان، PASARGAD از دانشگاه امیرکبیر و تیم ROMANSA از کره جنوبی موفق به کسب امتیازات لازم شدند.

این تیم ها به مرحله ی نیمه نهایی راه یافتند.

شایان ذکر است؛ یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، به همت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران و با حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت نمایشگاه های بین المللی تهران، بانک ملت، بانک ملی ایران، بانک صادرات ایران، فروشگاه اینترنتی دی.جی کالا، شرکت آوای همراه هوشمند هزاردستان (کافه بازار)، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، هتل های بین المللی پارسیان آزادی تهران، شرکت سندن ایرانیان، شرکت واگن سازی تهران، شهرداری تهران، شهرداری قزوین و شرکت خودروسازی سایپا از 18 تا 20 فروردین ماه 95 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در حال برگزاری است.