تاریخ و زمان انتشار : 15:29  -   1395/01/19 ارسال به دوستان

دکتر علی نوبخت، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی:
مسئولان باید به حوزه رباتیک بیشتر توجه کنند

نماینده مجلس دهم با حضور در یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، گفت: حرکت دنیا به سوی علم نوین اجتناب ناپذیر است.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، دکتر علی نوبخت با اشاره به اینکه جهان در حال پیشروی به سمت تکنولوژی های پیشرفته است و این امر باعث کاهش زحمات نیروی انسانی می شود، افزود: استفاده از علم نوین که یکی از شاخه های آن علم رباتیک است علاوه بر کاهش آسیب ها و خطراتی که به افراد در حین کار وارد می شود، راندمان فعالیت ها را افزایش داده و از سوی دیگر دستاوردهای نوینی را به همراه خواهد داشت.

نماینده منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: خوشبختانه با زحمات استادان و دانشجویان زبده دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و تمام دانشگاه های شرکت کننده از سراسر کشور، به نوآوری های پیشرفته ای دست پیدا کرده ایم. از این رو وظیفه نمایندگان مجلس شورای اسلامی این است که با حوزه علم نوین به خصوص علوم رباتیک بیشتر آشنا شوند.

دکتر نوبخت در ادامه بیان کرد: ورود دانشگاه به مجلس شورای اسلامی نیز باید با بسترسازی و نهادینه کردن بیشتری صورت گیرد. برپایی نمایشگاه های رباتیک و نشان دادن فناوری هایی که دانشجویان طراحی کرده اند به طور قطع ضمانت پیشرفت و پیشبرد مسائل قانونی را در بر دارد.

وی با بیان این مطلب که مسئولان باید نسبت به این حوزه علمی، فنی و تخصصی توجه بیشتری نشان دهند، ادامه داد: باید نگاه مسئولان به این حوزه بیشتر جلب شود، بنده به عنوان نماینده منتخب مردم تهران وظیفه دارم در این حوزه کمک های عملی بیشتری را ارائه کنم.

نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این نمایشگاه ربات های امدادگر را مشاهده کردم، این ربات ها می توانند در بخش هایی که حضور انسان امکان پذیر نیست مفید واقع شوند؛ از این رو نیاز است تا سازمان هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نسبت به ربات های امدادگر توجه بیشتری نشان دهند زیرا در حوزه فعالیت های شان مفید خواهد بود.

دکتر نوبخت در پایان تاکید کرد: تلاش می کنم در حوزه علم رباتیک از مسئولان کمک و توجه بیشتری دریافت کنم تا بتوانیم برای پیشبرد این پدیده موثر باشیم.