تاریخ و زمان انتشار : 18:17  -   1395/01/19 ارسال به دوستان

جانشین معاون عملیاتی نیروی دریایی ارتش در محل برپایی مسابقات ربوکاپ:
امروزه نیرویی دریایی به دانش رباتیک و هوش مصنوعی بیشتر از گذشته نیاز دارد

نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، نیرویی تجهیزات محور و پیچیده به لحاظ علمی، فنی و تخصصی است.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران2016، امیر دریادار شهرام ایرانی جانشین معاون عملیاتی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که برای بازدید از یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016 در محل برپایی این رقابت ها حضور داشت، گفت: تجهیزاتی که در اختیار نیروی دریایی ارتش است جزء پیچیده ترین تجهیزات دنیا به شمار می رود، به ویژه ربات زیردریایی که در حیطه نیروی دریایی کاربرد منحصر به فردی دارد.

جانشین معاون عملیاتی نیروی دریایی ارتش افزود: از سوی دیگر در حوزه فنی، تخصصی و علمی در دنیا آن چه که پیچیده تر از موشک و حتی ابزارهای دیگر است، زیردریایی بوده و امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران طلایه دار این است که در ساخت ناوشکن، ناو و زیر دریایی به خودکفایی دست یافته.

دریادار شهرام ایرانی در ادامه بیان کرد: البته منظور از دستیابی به این خودکفایی فقط مختص به نیروی دریایی نمی شود و بیشتر منظور این است که توان علمی جوانان کشور افزایش یافته و در مجموعه مسابقات ربوکاپ آزاد ایران، این خودکفایی به منصه ظهور گذاشته شده است.

این مقام عالی رتبه ارتش، در خصوص هدف نیروی دریایی از حضور در این مسابقات، گفت: با توجه به این که ما یک ارگان تجهیزات محور هستیم و درآینده دریا پیچیدگی بیشتری خواهد داشت، در این دوره از مسابقات بین المللی شرکت کرده ایم، زیرا نیاز است تا نیروی دریایی نیز همگام با علم روز پیش برود.

وی تاکید کرد: اگر می خواهیم سیادت دریایی داشته باشیم و پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را با افتخار در آب های دوردست به نمایش گذاریم و از نظر علمی نیز به روز باشیم نیاز است تا در این حوزه کاملا با علم روز پیش برویم. در اصل این ربات ها نوعی هوش مصنوعی هستند و در حوزه دریا و امنیتی بسیار کمک خواهند کرد، از این رو نیروی دریایی تصمیم دارد خود را در این حوزه در سطح یک حفظ کند.

امیر دریادار شهرام ایرانی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری نام سال جدید را "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" گذاشته اند، اما این شعار به این مفهوم نیست که فقط در حوزه اقتصاد کوشا باشیم، بلکه باید در حوزه های دیگر نیز پویایی و بالندگی خود را نشان دهیم.

وی تصریح کرد: نیروی دریایی از نگاه مقام معظم رهبری یک نیروی سیاسی، علمی، بین المللی و نظامی است که یکی از ویژگی های این نیرو نظامی بودن است و یکی از مهم ترین ویژگی های نیروی دریایی، عملکرد مبتنی بر علم است که باید در این حوزه به روز باشیم.

دریادار ایرانی در ادامه با اشاره به این که تجربه دریا را در اختیار دارد، بیان کرد: با پتانسیل علمی که در مسابقات ربوکاپ وجود دارد و از آنجایی که دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این حوزه گام های موثری برداشته است از این رو با قرار گرفتن در کنار این مجموعه علمی، فنی و تخصصی می توان شاهد ارتقای بیشتر در این حوزه بود و انشاالله تداوم با اقتداری را ادامه خواهیم داد.

شایان ذکر است؛ یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، با حضور 320 تیم به همت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران و با حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت نمایشگاه های بین المللی تهران، بانک ملت، بانک ملی ایران، بانک صادرات ایران، فروشگاه اینترنتی دی.جی کالا، شرکت آوای همراه هوشمند هزاردستان (کافه بازار)، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، هتل های بین المللی پارسیان آزادی تهران، شرکت سندن ایرانیان، شرکت واگن سازی تهران، شهرداری تهران، شهرداری قزوین و شرکت خودروسازی سایپا از 18 تا 20 فروردین ماه 95 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در حال برگزاری است.