تاریخ و زمان انتشار : 19:07  -   1395/01/19 ارسال به دوستان

لیدر تیم ربات فوتبالیست سایز کوچک آلمان:
به دلیل حضور تیم های قدرتمند، سطح مسابقات ایران اوپن مانند مسابقات جهانی است

لیدر تیم ربات های فوتبالیست سایز کوچک "تایگرمان هایم" که به عنوان نماینده آلمان در این لیگ حاضر هستند، یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران را بسیار خوب و پویا ارزیابی کرد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، مارک کایگر که برای دومین بار در مسابقات آزاد ایران حاضر شده، گفت: سطح این مسابقات تفاوت چندانی با رقابت های جهانی ندارد، زیرا بسیاری از تیم های قدرتمند دنیا در این مسابقات نیز شرکت می کنند که باعث تشابه بسیار آن با مسابقات جهانی شده است.

لیدر تیم ربات های فوتبالیست سایز کوچک آلمان با اشاره به مسابقه دشوار این تیم مقابل تیم ایمورتال، گفت: البته بدون شک سخت ترین رقیب ما در این مسابقات، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین خواهد بود که واقعا تیم باکیفیتی است.

وی آینده ی علم رباتیک را بسیار جذاب پیش بینی کرد و افزود: در آینده ربات ها بسیار پیچیده تر خواهند شد و کارهای بسیار دشواری را انجام خواهند داد.

مارک کایگر ادامه داد: بدون شک ربات ها باهوش تر می شوند و می توانند در زندگی روزمره، تجارت، تفریح، صنعت و ... تاثیرگذار باشند، ما در آینده نیاز بیشتری به آن ها خواهیم داشت.

این محقق حوزه رباتیک با اشاره به حضور تیم های قدرتمند در لیگ فوتبالیست سایز کوچک، گفت: ما مشتاق هستیم تا بازی ها به مراحل پایانی برسد و امیدوارم بتوانیم جزو 3 تیم برتر این مسابقات باشیم، هرچند که کار سختی خواهد بود.

لیدر تیم ربات های فوتبالیست سایز کوچک آلمان کشور ایران را جذاب توصیف و تصریح کرد: مردم ایران بسیار برخورد خوبی با ما داشتند و من نگاه مثبتی به این کشور دارم.

مارک کایگر در پایان ضمن ابراز رضایت از شرایط میزبانی مسابقات، افزود: همه چیز خوب بود و هیچ مشکلی از این بابت وجود نداشت.