تاریخ و زمان انتشار : 19:53  -   1395/01/19 ارسال به دوستان

در روز دوم یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران صورت گرفت؛
پایان مسابقات لیگ مین یاب کنترل از راه دور، با شناخت تیم های برتر

در دومین روز از رقابت های یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، نتایج نهایی لیگ مین یاب کنترل از راه دور مشخص شد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، در لیگ ربات مین یاب کنترل از راه دور تیم رباتیک اسنشن یزد (YRA) با کسب 4200 امتیاز به مقام نخست رسید.

تیم SPC از تبریز با 1900 امتیاز نایب قهرمان شد و تیم USTMB از دانشگاه بابل و مازندران به مقام سوم رسید.

تیم های Li2Ma از شیراز، تیم Malayer University  از ملایر، تیم Pasargad از دانشگاه امیرکبیر و تیم IRSE مقام های چهارم تا هفتم لیگ مین یاب کنترل از راه دور را به خود اختصاص دادند.

شایان ذکر است؛ یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، با حضور 320 تیم به همت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران و با حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت نمایشگاه های بین المللی تهران، بانک ملت، بانک ملی ایران، بانک صادرات ایران، فروشگاه اینترنتی دی.جی کالا، شرکت آوای همراه هوشمند هزاردستان (کافه بازار)، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، هتل های بین المللی پارسیان آزادی تهران، شرکت سندن ایرانیان، شرکت واگن سازی تهران، شهرداری تهران، شهرداری قزوین و شرکت خودروسازی سایپا از 18 تا 20 فروردین ماه 95 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در حال برگزاری است.