کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 15:03  -   1395/01/20 ارسال به دوستان

نتایج نهایی لیگ ربات صنعتی در مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران

تیم ACE دانشگاه آزاد اسلامی کرمان در لیگ ربات های صنعتی مقام نخست مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران را به دست آورد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، در این دوره از مسابقات تیم MEC از دانشگاه شریعتی تهران  مقام دوم و تیم هادی از مرکز علمی کاربردی هراز مقام سوم  را به دست آورد.

لیگ ربات های صنعتی، یکی از لیگ های جدید مسابقات ربوکاپ است که از امسال به مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران اضافه شده است.

شایان ذکر است؛ یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، با حضور 320 تیم به همت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران و با حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت نمایشگاه های بین المللی تهران، بانک ملت، بانک ملی ایران، بانک صادرات ایران، فروشگاه اینترنتی دی.جی کالا، شرکت آوای همراه هوشمند هزاردستان (کافه بازار)، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، هتل های بین المللی پارسیان آزادی تهران، شرکت سندن ایرانیان، شرکت واگن سازی تهران، شهرداری تهران، شهرداری قزوین و شرکت خودروسازی سایپا از 18 تا 20 فروردین ماه 95 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در حال برگزاری است.