تاریخ و زمان انتشار : 16:57  -   1395/01/20 ارسال به دوستان

استاندار قزوین در بازدید از مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران:
آینده ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را بسیار درخشان می بینم

استاندار قزوین ضمن تقدیر از دست اندرکاران برگزاری مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران به ویژه دکتر موسی خانی، این مسابقات را محلی برای تبدیل خلاقیت به نوآوری دانست.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی یازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2016، دکتر همتی پس از بازدید کامل از این مسابقات، گفت: به برکت انقلاب اسلامی و تاکید مقام معظم رهبری به حضور نیروهای خلاق در صحنه های علمی و پژوهشی کشور، امروز دولت تدبیر و امید نیز به طور جدی به دنبال این است تا بستری فراهم کند تا فرزانگان ما به جایگاه اصلی خود برسند و انشااله کشور را در زمینه ی فناوری های نوین به جایگاه خوبی برسند.

وی با تقدیر از دست آوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در زمینه های مختلف از جمله رباتیک، خودروها و موتورسیکلت برقی، خودروی خورشیدی هاوین و ...، اظهار داشت: این دانشگاه کارهای برجسته و ماندگاری انجام داده است که امیدواریم بتوانیم با حمایت خود فضایی را فراهم کنیم تا این محصولات به تولید انبوه برسد و در جامعه ی ما خودنمایی کنند.

استاندار قزوین ادامه داد: معتقدم این جریان پرشتابی که از نسل دانش آموز ما شروع شده و تا سطح دانشگاه ادامه می یابد، به گونه ای در حال شکل گیری است که می توانیم آینده ی درخشانی را برای کشور متصور باشیم، البته لازمه ی آن این است که مسوولان، مدیران، بنگاه های اقتصادی، صاحبان صنایع، سرمایه گذار دست اندرکاران و ... همکاری و حمایت کنند.

دکتر همتی افزود: اگه همه دست در دست هم دهیم، می توانیم جایگاه ویژه ای در سطح جهانی داشته باشیم، نمونه ی بارز آن دست آوردهای و عناوین شاخص دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سطح جهان است که با بزرگان دنیا که دارای منابع مالی عظیمی هم هستند رقابت کرده و حتی پیشی گرفته اند. بنا براین امیدوارم این حمایت تبدیل به یک فرهنگ شود و این اتفاق افزایش امیدواری در کشور را به همراه خواهد داشت.

عالی ترین مقام اجرایی استان قزوین با تاکید بر بها دادن به علم رباتیک، گفت: یکی از جهات مد نظر مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی، به کار انداختن اندیشه ی نیروهای داخلی به خصوص نسل جدید و چهارم انقلاب است، بنابراین رباتیک می تواند به عنوان یک حوزه ی بسیار گسترده در این خصوص هدف قرار گیرد و پیرامون آن باید ایده ها را تبدیل به محصول کنیم. این مسیر دقیقا منطبق بر اقتصاد مقاومتی دانش بنیان است و ما می توانیم از طریق تولید ثروت از نوآوری، علاوه بر تامین نیاز داخلی، صادر کننده ی این محصولات باشیم.

دکتر همتی در پایان با تاکید بر جایگاه ممتاز، پیشرفت ها و دست آوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در عرصه ی رباتیک گفت: آینده ی بسیار درخشانی برای این دانشگاه در حوزه ی رباتیک می بینم.