تاریخ و زمان انتشار : 09:54  -   1395/01/26 ارسال به دوستان

سومی تنیس بازان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات قهرمانی کشور

تیم تنیس روی میز دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام سوم مسابقات قهرمانی دانشگاه های آزاد اسلامی کشور دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این رقابت ها که با حضور 108 ورزشکار در قالب 27 تیم از دانشگاه های آزاد اسلامی کشور به میزبانی واحد بوشهر برگزار شد، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین شامل حمیدرضا طاهرخانی، رضا مهدوی، علیرضا بیگدلی و سهیل کلهر موفق شدند پس از تیم های اصفهان و تهران، مقام سوم مسابقات را همراه با تیم مازندران به صورت مشترک کسب کنند.

بنابر این گزارش، تنیس بازان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین پس از شکست حریفان خود در مراحل استانی، به مرحله ی کشوری مسابقات راه یافته بودند.

شایان ذکر است؛ حجت اله امینی و محمد کاکاوند به عنوان مربی و سرپرست این تیم را همراهی می کردند.