تاریخ و زمان انتشار : 14:45  -   1395/01/26 ارسال به دوستان

دانشگاه های برتر جهان گِرد هم آمدند؛
حضور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در نمایشگاه بین المللی جی تکس

بیست و هشتمین نمایشگاه بین االمللی جی تکس با هدف معرفی قابلیت های دانشگاه های برتر سراسر جهان، در کشور امارات متحده عربی از امروز آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نمایشگاه بین المللی بیش از 100 دانشگاه از 40 کشور جهان به معرفی قابلیت های خود می پردازند.

واحد قزوین نیز ضمن حضور فعال در غرفه ی دانشگاه آزاد اسلامی که به همت واحد دبی این دانشگاه برپا شده، به ارایه ی آخرین دستاوردهای رباتیک و رشته های موجود در این دانشگاه پرداخته که بسیار مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفته است.

وزیر علوم کشور امارات نیز در روز نخست این نمایشگاه از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی بازدید و از نزدیک با کاربرد ربات های ارایه شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آشنا شد.

در حاشیه این نمایشگاه دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دیدارهایی با مقامات مختلف از جمله دکتر بهرامی سرکنسول ایران در کشور امارات داشتند. بحث و تبادل نظر با نمایندگان چندین دانشگاه اروپایی جهت همکاری های علمی، پژوهشی و فرهنگی از جمله دیدارهای دیگر دکتر موسی خانی در روز نخست این نمایشگاه بود.

شایان ذکر است؛ بیست و هشتمین نمایشگاه بین االمللی جی تکس با هدف معرفی دانشگاه های برتر سراسر جهان از 26 تا 28 فروردین در کشور امارات متحده عربی در حال برگزاری است.