تاریخ و زمان انتشار : 16:38  -   1395/01/31 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی در سومین سالروز تدفین شهدای گمنام و یادواره شهید مدافع حرم:
همه ما مکلفیم ادامه دهنده عملی راه شهدا و ایثارگران باشیم

مراسم سومین سالروز تدفین دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و گرامی داشت شهید مدافع حرم، دانشجو شهید عباس آسمیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که با حضور خانواده ی شهید آسمیه آیت اله محمدی تاکندی عضو سابق مجلس خبرگان رهبری و عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، امیر سرتیپ دوم ستاد محمد رضایی فرمانده قرارگاه عملیاتی لشگر ۱۶ زرهی قزوین، سرهنگ طاهرخانی معاون هماهنگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین، ابوالفضل طاهرخانی معاون اجرایی سپاه استان قزوین، فرماندهان نیروهای ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و بسیج، هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، از مقام شامخ شهدا تجلیل شد.

در این مراسم معنوی و پرشور که با تلاوت آیاتی از قرآن کریم، مداحی، شعرخوانی و سخنرانی همراه بود، حاضران ضمن تجـدیـد میثـاق بـا شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، یاد و خاطره ی همه ی شهدای حرم به خصوص شهید عباس آسمیه را گرامی داشتند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این مراسم ضمن قدردانی از برگزار کنندکان این مراسم به خصوص دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج دانشجویی و دفتر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، یاد و خاطره ی همه ی شهدا را گرامی داشت.

دکتر موسی خانی با قدردانی از خانواده ی شهید عباس آسمیه، این شهید را الگویی برای همه به خصوص قشر جوان و دانشجو دانست و گفت: امیدوارم سیره، رفتار و شهادت ما در مسیر ائمه ی اطهار (ع) باشد.

وی ادامه داد: این نکوداشت ها و مراسم تداعی گر این است که همه ی ما مکلف هستیم ادامه دهنده ی عملی راه شهدا و ایثارگران عزیز باشیم. اگر این عزیزان با از خود گذشتگی امروز امنیت را برای این کشور به ارمغان آوردند، ما موظف هستیم در این سال که مقام معظم رهبری با عنوان اقدام و عمل در حوزه ی اقتصاد مقاومتی نام گذاری کردند که در واقع سر منشا استقلال کشور خواهد بود همگی تلاش کنیم.

شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم شرکت کنندگان با حضور بر مزار دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و قرائت فاتحه، به مقام والای شهدا ادای احترام کردند. همچنین از خانواده های چند شهید با تقدیم هدایایی، تجلیل شد.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.