تاریخ و زمان انتشار : 11:03  -   1395/02/06 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
برگزاری مراسم وفات بانوی صبر و مقاومت

مراسم عزاداری وفات حضرت زینب (س) با حضور پرشور هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم معنوی و پرفیض که در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد، حاضران در غم وفات اسوه صبر و مقاومت حضرت زینب کبری (س) گریستند.

در این مراسم که پس از اقامه ی نماز ظهر و عصر برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین مهدی موذن استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به سجایا و صفات ممتاز اخلاقی حضرت زینب (س)، گفت: همه ی این ویژگی ها، ایشان را به الگوی زنان عالم تبدیل کرده است.

وی در ادامه با بیان مطالبی از زندگی و ویژگی های حضرت زینب (س) به تفسیر جایگاه و نقش ایشان در واقعه ی بزرگ عاشورا پرداخت.

همچنین در ادامه ی این مراسم حاج علی فرمانی از مداحان اهل بیت (ع) در غم وفات و فراغ حضرت زینب (س) برای سوگواران مرثیه سرایی کرد.

شایان ذکر است؛ حضرت زینب (س) بانوی قهرمانی است که پس از شهادت حضرت امام حسین (ع) ارائه نهضت عاشورا را به دوش کشید و پرچمدار این قیام بود.