تاریخ و زمان انتشار : 23:52  -   1395/02/07 ارسال به دوستان
تعداد بازدید : 1969

به مناسبت هفته ی معمار برگزار شد؛
کارگاه کار با آجر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دانشجویان رشته ی معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، طی کارگاهی دو روزه، مهارت کار با آجر را به صورت عملی کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کارگاه که به مناسبت هفته معمار با عنوان «کار با آجر» به همت دانشکده معماری و شهرسازی با حضور مهندس مشهدی و مهندس رایگانی به سرپرستی دکتر البرزی برگزار شد، دانشجویان این رشته آخرین روش های کار با آجر را به صورت عملی فرا گرفتند.

در این کارگاه که با حضور بیش از 140 دانشجوی رشته معماری و شهرسازی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد همراه بود، دانشجویان ابتدا با چوب هایی از جنس MDFو با استفاده از نرم افزارsketchup  طراحی اولیه را انجام داده و سپس در فضای مقابل دانشکده معماری و شهرسازی کار اصلی با آجر و چسب را در مدل های طراحی شده اجرا کردند.

از نکات جالب توجه این کارگاه شور و اشتیاق شرکت کنندگان بود، تا جایی که دانشجویان در گروه های چند نفره طرح های زیبا و چشم نوازی را به معرض دید گذاشتند که در نهایت مورد بازدید و تحسین مسوولان دانشگاه به خصوص دکتر موسی خانی، دکتر عطایی، مهندس میرشجاعی، دکتر سلطان زاده، دکتر خستو، دکتر البرزی و بسیاری از استادان دانشکده ی معماری و شهرسازی قرار گرفت.

شایان ذکر است؛ مهندس زارعی و مهندس صابری نقش ویژه ای در برگزاری این کارگاه دو روزه داشتند و مورد تقدیر مسوولان دانشگاه قرار گرفتند.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.