تاریخ و زمان انتشار : 16:30  -   1395/02/08 ارسال به دوستان

بازدید معاون علمی رییس جمهور از مرکز فناوری و نوآوری سینتک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان از مرکز فناوری و نوآوری سینتک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مرکز ساخت خودروی برقی این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این بازدید که دکتر همتی استاندار قزوین نیز حضور داشت؛ دکتر ستاری از خط تولید خودروی برقی کوآدرو دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دیدن کرده و از نزدیک با مراحل ساخت این خودروی برقی 2 نفره آشنا شد.

خودروی برقی 2 نفره دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دست پژوهشگران و دانشجویان این دانشگاه طراحی و ساخته شده است که به زودی نمونه ی تجاری سازی شده ی آن وارد بازار می شود.

دکتر ستاری در ادامه، ضمن بازدید از بخش های مختلف مرکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با آخرین تحقیقات و تولیدات دانش بنیان دانشجویان و محققان این دانشگاه آشنا شد.

وی علاوه بر بازدید از فعالیت تک تک تیم های تحقیقاتی، در خصوص حمایت از پژوهشگران و نخبه گان قول مساعد داد.