کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 09:57  -   1395/02/11 ارسال به دوستان

انعقاد تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با سازمان تامین اجتماعی استان

در راستای توسعه رشته های حوزه علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تفاهم نامه آموزشی و پژوهشی با سازمان تامین اجتماعی استان قزوین امضا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این تفاهم نامه به منظور استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانمندی های موجود علمی و بالینی در اجرای برنامه های آموزشی و پژوهشی، کارآموزی و کارورزی دانشجویان رشته های علوم پزشکی منعقد شده است.

در یکی از بندهای این تفاهم نامه، استفاده از امکانات بیمارستان ها و مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی در راستای ایجاد رشته های پرستاری، علوم آزمایشگاهی و... مورد توجه قرار گرفته است.

شایان ذکر است؛ پروانه رشته های کارشناسی پرستاری– بهداشت حرفه ای و علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی، پس از تائید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ارسال شده است که پس از تائید این وزارتخانه، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این رشته ها دانشجو جذب خواهد کرد.