تاریخ و زمان انتشار : 17:45  -   1395/02/15 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
برگزاری محفل انس با کلام وحی با حضور نابغه قرآنی کشور

به مناسبت فرارسیدن عید بزرگ مبعث، محفل انس با قرآن کریم با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسین طباطبایی، نابغه ی قرآنی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم نورانی که با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان همراه بود، حاضران پس از شنیدن کلام وحی، از بیانات حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسین طباطبایی بهره مند شدند.

حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی نیز در این مراسم ضمن گرامی داشت یاد و خاطره ی پیامبر مهربانی حضرت محمد (ص) از سجایای اخلاقی و رفتاری این چهره ی آسمانی مطالبی مطرح کرد.

شایان ذکر است؛ اجرای تلاوت مجلسی، تواشیح، شعرخوانی و ... از دیگر برنامه های متنوع این مراسم بود.

حجت الاسلام و المسلمین سيد محمد حسين طباطبايي، کودک خرسالی است که در دهه ی هفتاد شگفت انگیزترین کودک دنیا در عرصه حفظ قرآن شد و معجزه دیگری از آیات نورانی آخرین کتاب آسمانی خداوند را به رخ دنیا کشید.