کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 18:09  -   1395/02/15 ارسال به دوستان

گرامی داشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

همزمان با فرارسیدن روز معلم، استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با گردهم آمدن، یاد و خاطره ی شهید مطهری را زنده نگه داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی قزوین، همزمان با فرارسیدن روز معلم، مراسمی با حضور استادان و هیات رییسه دانشگاه به مناسبت گرامی داشت این روز بزرگ در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسین طباطبایی نابغه ی قرآنی کشور میهمان ویژه ی این مراسم بود که ضمن تبریک و تهنیت مبعث حضرت رسول اکرم (ص)، از حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اظهار خرسندی کرد.

وی با اشاره به جایگاه ویژه ی تعلیم و تربیت، قرآن کریم را معلمی بزرگ برای انسان ها عنوان و خاطرنشان کرد: این کتاب آسمانی در خصوص همه ی ابعاد زندگی ما بهترین مطالب و راهنمایی ها را ارائه داده است که باید از آن استفاده کنیم.

حجت الاسلام طباطبایی با تاکید بر مقام رفیع معلمان و استادان، افزود: امیدوارم نیت همه ی ما از تعلیم و آموزش، رسیدن به معرفت و خداوند متعال باشد.

همچنین خانم دکتر زاهدی، استاد دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی دیگر میهمان این مراسم بود که ضمن تقدیر از برگزارکنندگان مراسم، مطالبی در خصوص اهمیت نقش دانشگاه ها در توسعه ی کشور بیان کرد.

اجرای موسیقی زنده ی سنتی و پاپ توسط گروه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از دیگر بخش های این مراسم بود.

شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم با تقدیم هدایایی از استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تقدیر شد.