تاریخ و زمان انتشار : 13:59  -   1395/02/18 ارسال به دوستان

دیدار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با رییس بنیاد علمی نهج البلاغه

به مناسبت شهادت امام موسی کاظم (ع) دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن بازدید از بنیاد علمی نهج البلاغه، با آیت الله دین پرور رئیس این بنیاد دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این دیدار آیت الله دین پرور ضمن تسلیت شهادت امام موسی کاظم (ع)، خطاب به دانشجویان گفت: شهادت این امام بزرگوار یک بحث مهم تاریخی، اعتقادی، سیاسی و اجتماعی دارد و به طور کلی بحث روز است و حضور شما دانشجویان در کنار بارگاه ملکوتی حضرت معصومه (س) نعمت بزرگی است.

وی افزود: خداوند در دنیا کارها را به ما واگذار کرد، یعنی اینکه اگر خداوند می خواست کارها را خودش انجام دهد این جبر می شد؛ ولی خداوند انسان را آفرید، پیامبر را فرستاد و برنامه ها را هم داد و وظیفه ما این است که دستورات را انجام دهیم تا به هدف برسیم و اگر کوتاهی کنیم کار ما لنگ می ماند. خداوند سرمایه گذاری کلان را انجام داد، یعنی بهترین انسان و رهبر را فرستاد و به همراه آن معجزه و دلیل و برهان هم آورد که ما باید اطاعت کنیم.

رییس بنیاد علمی نهج البلاغه با اشاره به اهمیت مکتب اهل بیت (ع) ادامه داد: مکتب اهل بیت(ع) مکتب زندگی ساز و حیات بخش است و در مقابل دنیای شرق و غرب حرف های بسیاری دارد و در سطحی است که دنیا نمی تواند آن را نپذیرد.

شایان ذکر است؛ بازدید از بیت مرحوم علامه طبا طبایی، زیارت حرم حضرت معصومه (س)، زیارت مسجد مقدس جمکران و حضور در مزار مرحوم آیت الله مرعشی نجفی (ره) از دیگر برنامه های این اردوی یک روزه بود.