کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 10:00  -   1395/02/19 ارسال به دوستان

با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
برگزاری کمپین هر مدرسه، هرکلاس، یک زنگ برنامه نویسی

نخستین مرحله کمپین "هر مدرسه، هرکلاس، یک زنگ برنامه نویسی" توسط تیم کُد لِرنِر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بابایی یک استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کمپین که ویژه دانش آموزان پایه نهم دبیرستان بود، دانش آموزان ابتدا با رشته ریاضی و فنی مهندسی در دبیرستان آشنا می شوند و سپس درباره ی رشته ی نرم افزار و علوم کامپیوتر کسب اطلاعات می کنند تا زمینه انتخاب رشته هدفمند و فکر شده برای آن ها فراهم شود.

دانش آموزان در این کمپین با مهارت برنامه نویسی آشنا شده و از پتانسیل و ظرفیت این مهارت در آینده ایران و جهان آگاهی پیدا می کنند.

علاوه بر این دانش آموزان در این کمپین با استفاده از محیط شبیه سازی شده کُد لِرنِر اقدام به یادگیری چند گام ابتدایی زبان برنامه نویسی C++ کردند و با قدرت این زبان برنامه نویسی آشنا شدند.

در پایان این کمپین گواهی حضور در دوره، توسط دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دانش آموزان اهدا شد.

شایان ذکر است پروژه کد لرنر، پروژه ای برای آموزش همگانی برنامه نویسی به روش تعاملی است که از شهریور 94 فعالیت های خود را در مرکز نوآوری و توسعه فناوری های پیشرفته سینتک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آغاز کرده و کمپین هر مدرسه هر کلاس یک زنگ برنامه نویسی با حمایت های این دانشگاه برگزار می شود.

گزارش کامل از این کمپین را می توانید در اینجا بخوانید. آدرس وبسایت کدلرنر نیز به نشانی http://codelearnr.com می باشد.