تاریخ و زمان انتشار : 17:11  -   1395/02/19 ارسال به دوستان

اختراع درب ضد سرقت پیشرفته توسط دانش آموخته ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

بهرام مقتدر دانش آموخته ی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق به ساخت درب ضد سرقت پیشرفته با امنیت بسیار بالا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، طراحی این درب ها به گونه ای است که از ناحیه قفل مرکزی مجهز به محورهای عمودی و افقی می باشد که این محورها باعث می شوند نفوذ ناپذیری این درب ها به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کنند.

ساختار فولادی و رنگ کوره ای الکترواستاتیک این درب ها باعث شده با وجود افزایش کیفیت، هزینه های تولید کاهش یابد که سبب می شود افراد بیشتری بتوانند از این تکنولوژی برای منازل و ساختمان های خود استفاده کنند.

این دانش آموخته ی موفق و مستعد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین توانسته است با ثبت اختراع و محصول خود، درب ضد سرقت پیشرفته را علاوه بر ایران در کشورهای ترکیه، امارات، کویت، ارمنستان، تاجیکستان، آذربایجان، افغانستان، عراق و پاکستان نیز به فروش برساند.