تاریخ و زمان انتشار : 11:41  -   1395/02/20 ارسال به دوستان

حضور فعال دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در نمایشگاه معرفی مشاغل

نمایشگاه متمرکز استانی معرفی مشاغل قزوین با شرکت دبیرستان ها، هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش استان و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نمایشگاه که در محل دائمی نمایشگاه های قزوین برگزار شد، شرکت کنندگان با برپایی غرفه های متعدد نسبت به معرفی رشته های تحصیلی فنی و آثار دانش آموزان در این حوزه و همچنین مشاغل و رشته های تحصیلی اقدام کردند.

در این نمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز با برپایی غرفه ای به معرفی رشته ها و دستاوردهای خود پرداخت و بازدید کنندگان با حضور در غرفه ی این دانشگاه از نزدیک با توانمندی ها و جایگاه علمی قابل توجه این دانشگاه در سطح کشور آشنا شدند.

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با تولید محصولات دانش بنیان و تربیت نیروی انسانی ماهر، از جایگاه ویژه ای در سطح جامعه ی علمی کشور برخوردار است، از این رو علاقه مندان زیادی برای آشنایی هرچه بیشتر با این مرکز علمی در غرفه ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حضور پیدا کردند. همچنین تعداد زیادی از مسوولان و مدیران حوزه های مختلف استان با حضور در این غرفه از نزدیک با دست آوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آشنا شدند.

شایان ذکر است؛ در این نمایشگاه که بیش از ۵۰ غرفه در حوزه فنی و حرفه ای و کار دانش و ۵۲ غرفه نیز در حوزه نظری و ایستگاه علوم حضور داشتند، دانش آموزان و شرکت کنندگان با رشته های فنی و نظری آشنا شدند.