تاریخ و زمان انتشار : 13:51  -   1395/02/20 ارسال به دوستان

در دومین دوره مسابقات دیوار خاکی مسلح کشور رخ داد؛
کسب مقام اول تیم مرکز بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در زمینه زیبایی طراحی

تیم ارساس ژئوتکنیک مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق به کسب مقام نخست زیبایی طراحی در دومین دوره مسابقات دیوار خاکی مسلح کشور شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دومین دوره مسابقات طراحی «دیوار خاکی مسلح» با حمایت انجمن ژئوتکنیک ایران و با شرکت ۳۱ تیم از دانشگاه‌های مختلف کشور به میزبانی دانشگاه شهید رجایی برگزار شد.

در این مسابقات که به عنوان بزرگترین مسابقات ژئوتکنیک آسیا شناخته می شود، هدف رسیدن به دیوار خاکی پایدار با استفاده از نوارهای مسلح کننده کاغذی تحت بارگذاری قائم و جانبی می باشد.

در پایان مسابقات پس از بررسی داوران و بر اساس معیارهایی از پیش تعیین شده از جمله پایین ترین وزن مسلح کننده، پایدار ترین دیوار خاکی مسلح، سریع ترین زمان اجرای دیوار و زیباترین جعبه از نظر طراحی تیم های برتر معرفی شدند.

بر این اساس تیم ارساس ژئوتکنیک مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بالاتر از دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، تهران، خواجه نصیر الدین طوسی و ... مقام نخست در زمینه زیبایی طراحی جعبه مسابقات را به دست آورد.

شایان ذکر است؛ امیرحسام بخشنده، محمدحسین پورشیخ و محمد مردانی اعضای تیم ارساس ژئوتکنیک بودند و مهندس عیسی علی آقایی و علی کریم دوست رودپشتی به عنوان سرپرست و سرگروه این تیم را همراهی می کردند. خانم ها دامادی و طرفه و آقای حلی از دانشجویان رشته معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز این تیم را در طراحی جعبه یاری کردند.