تاریخ و زمان انتشار : 20:55  -   1395/02/23 ارسال به دوستان

افتتاح دو طرح عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام

با حضور آیت اله هاشمی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی، دو طرح عمرانی در واحد قزوین افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مجتمع آزمایشگاهی شماره 3 و مجموعه ی زمین های ورزشی روباز نشاط شامل زمین چمن مصنوعی، زمین تنیس، والیبال و بسکتبال  دو طرح عمرانی بودند که با حضور آیت اله هاشمی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی از آن ها بهره برداری شد.

مجتمع آزمایشگاهی شماره 3 با مساحت یک هزار و 700 مترمربع و با اعتبار 15 میلیارد ريال در مدت پنج ماه احداث شده که شامل آزمایشگاه های مختلف است.

همچنین مجموعه ی زمین های ورزشی روباز نشاط در زمینی به مساحت 3 هزار مترمربع با اعتبار 2 میلیارد و 500 میلیون ريال در مدت 3 ماه در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین احداث شده است.

شایان ذکر است؛ آیت اله هاشمی در ابتدا با حضور بر مزار دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام والای شهدا ادای احترام کرد و پس از رونمایی از طرح های عمرانی این دانشگاه، در جمع کثیر مردم استان که در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گرد هم آمده بودند، به سخنرانی پرداخت.