کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 21:12  -   1395/02/23 ارسال به دوستان

کلنگ زنی شهرک فناوری های آزاد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور دکتر میرزاده

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با سفر یک روزه به استان قزوین ضمن کلنگ زنی شهرک فناوری های آزاد (شفا) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در نهمین جلسه ی هیات امنای استان شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر حمید میرزاده با حضور در آبیک، کلنگ احداث شهرک فناوری های آزاد (شفا) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را به زمین زد.

وی در ادامه ی سفر یک روزه ی خود به استان ضمن ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در نهمین جلسه هیات امنای این استان شرکت کرد. در این جلسه مسایل مهمی مطرح و تصمیمات خوبی در خصوص احداث سالن آمفی تئاتر چند منظوره و راه اندازی رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در واحد قزوین اتخاذ شد.

شایان ذکر است؛ دکتر علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی که خود از بنیانگذاران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین است، در نهمین جلسه ی هیات امنای استان حضور داشت.