تاریخ و زمان انتشار : 14:02  -   1395/02/28 ارسال به دوستان

برگزاری مسابقات طناب کشی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

یک دوره مسابقه طناب کشی به همت اداره کل تربیت بدنی بین دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مجموعه ورزشی روباز یادگار امام (ره) برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که با حضور 80 ورزشکار در قالب 10 تیم برگزار شد، پس از چند دور رقابت تیم های اول تا سوم مشخص شدند.

تیم صنایع و مکانیک با پوریا رضایی، محسن فلاح، مهدی همتی، حمید رضا صادقیان، علی ناظری، عرفان رحمان پور، وحید زاکانی، شاهین عباسی و آرش گیلک به مقام نخست رسید.

تیم تیک با سید محسن حسینی، صابر نوروزی، علی دلزنده، محسن امیری، مهدی احمدی، امید ملکی، الوافضل نانکلی و رسول علی جانی دوم شد و سرانجام تیم خوابگاه پسران با محمد یمینی، رامین روستایی، امید ملکی، علی جوشقانی، مهرداد وثیقی، محمد رضا ذکری مقدم، هادی محمد نیا و حسین اینالو مقام سوم مسابقات را به خود اختصاص داد.

شایان ذکر است، این مسابقات طی 3 دوره برگزار می شود که با رقابت میان برگزیدگان این دوره ها، تیم قهرمان دانشگاه مشخص خواهد شد.