تاریخ و زمان انتشار : 09:41  -   1395/02/30 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
جشنواره مسابقات ورزشی دانشجویی

به همت اداره کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، جشنواره ی مسابقات ورزشی دانشجویی در چهار رشته ی تنیس روی میز، فوتبال دستی تیمی، پرتاب دارت و شطرنج پیگیری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که در مجموعه ی ورزشی یادگار امام (ره) برگزار شد، در رشته ی تنیس روی میز با حضور 32 شرکت کننده، سهیل کلهر از دانشکده صنایع و مکانیک به مقام نخست رسید.

میثم حق دوست از دانشکده ی عمران مقام دوم را کسب کرد و علیرضا منوچهری از دانشکده عمران به مقام سوم دست یافت.

همچنین در مسابقات فوتبال دستی تیمی دو نفره که 16 تیم حضور داشتند، تیم مدیریت دولتی با سعید سلطانی از دانشکده مدیریت و حامد ناصری از دانشکده برق و رایانه به مقام قهرمانی رسید.

تیم عمران با مهدی یاری بیگی درویشوند و محمد زینلی از دانشکده عمران، عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد و تیم مدیریت – حقوق با سهیل ربیعی و  مجتبی وندایی از دانشکده مدیریت، سوم شد.

در مسابقات پرتاب دارت نیز که با شرکت 26 ورزشکار همراه بود، محمد اسمعیلی از دانشکده برق و رایانه به مقام نخست رسید. سعید درویشوند از دانشکده مدیریت دوم شد و مهدی قربانی از دانشکده برق و رایانه عنوان سوم را به خود اختصاص داد.

و در نهایت در مسابقات شطرنج با حضور 14 شرکت کننده، امیرحسین همتی از دانشکده برق و رایانه اول شد، حسن جلیلوند از دانشکده مدیریت به مقام دوم رسید و معرفت حسنی از دانشکده صنایع و مکانیک عنوان سوم را به خود اختصاص داد.

شایان ذکر است؛ جشنواره ی مسابقات ورزشی دانشجویی در رشته های مختلف برگزار می شود و در نهایت طی مراسمی با حضور ریاست و مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از نفرات برتر رشته های مختلف تجلیل خواهد شد.