تاریخ و زمان انتشار : 10:04  -   1395/03/01 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی در همایش پیاده روی سی و پنجمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی؛
یکی از کارآمدی های نظام، دانشگاه آزاد اسلامی است

هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به همراه خانواده های خود، به مناسبت گرامی داشت سی و پنجمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، پیاده روی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این همایش بزرگ پیاده روی که با استقبال گسترده ای رو به رو شد، حاضران بخشی از مسیر پیاده روی جاده ی باراجین را طی کرده و سپس با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با آرمان های شهدا و امام (ره) تجدید بیعت کردند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز با حضور در این همایش پیاده روی، ضمن حضور در مزار شهدای گمنام، تقدیم گل و قرائت فاتحه و خیر مقدم به حاضران، اعیاد شعبانیه را تبریک گفت.

دکتر موسی خانی افزود: امیدواریم بتوانیم بهره ی کافی را از این ماه پرفیض و ماه مبارک رمضان که در پیش است، ببریم.

وی با اشاره به سی و پنجمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این دانشگاه که با همت و حمایت امام راحل (ره) به عنوان یکی از دستاوردهای باشکوه انقلاب اسلامی شکل گرفت، با حمایت مقام معظم رهبری، فرزند امام راحل (ره) و حضرت آیت اله هاشمی به مدیریت دکتر جاسبی کار خود را آغاز کرد.

دکتر موسی خانی ادامه داد: همه ی ما باید تلاش کنیم با حمایت از این دستاورد باشکوه انقلاب، نشان دهیم که نظام جمهوری اسلامی ایران نظام بسیار کارآمدی است و یکی از کارآمدی های نظام همین دانشگاه آزاد اسلامی است که می تواند در مسیر استقلال و توسعه ی کشور نقش کلیدی بازی کند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تصریح کرد: امسال مقام معظم رهبری فرمودند سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" و واقعا همه واقف هستیم که پایه ی اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش بنیان است. اگر قرار باشد ما به داشته های خود اتکا کنیم، ریشه ی آن در توسعه ی تکنولوژی و توانمندی های جمهوری اسلامی است که روز به روز شاهد موفقیت های بیشتر نظام در همه ی عرصه ها هستیم.

وی افزود: به عنوان مثال در نانوتکنولوژی به رتبه ی چهارم جهان رسیده ایم، در صنعت هسته ای جزو کشورهای پیشرو قرار گرفته ایم، در صنایع نظامی بسیار سرآمد هستیم و در سایر حوزه ها هم تلاش می کنیم؛ این تلاش مرهون زحمات همه ی همکاران من، استادان و دانشجویان پرافتخار است که امیدواریم بتوانیم در مسیر توسعه، استقلال و عزت کشور تلاش کنیم.

رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: امروز آمدیم تا بار دیگر در کنار مزار شهدای گمنام با آرمان های آنان تجدید بیعت کنیم؛ آرمان ما سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و حفظ دستاوردهای انقلاب است که همه باید برای تحقق آن تلاش کنیم.

دکتر موسی خانی ادامه داد: این حضور نمادین، اما بسیار ارزشمند است؛ اما از آن ارزشمندتر این است که ما با عمل خود بتوانیم واقعا راه شهدا را ادامه دهیم و امروز پیمان می بندیم که در سال اقدام و عمل بتوانیم در پایان سال یک کارنامه ی درخشان برای شادکردن دل مقام معظم رهبری داشته باشیم و نشان دهیم که پیرو راستین ایشان و نظام مقدس جمهوری اسلامی، امام راحل (ره) و شهدا هستیم.

وی در پایان ضمن تقدیر از اداره کل تربیت بدنی، اداره کل روابط عمومی، معاونت اداری-مالی و حفاظت فیزیکی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دلیل برگزاری همایش بزرگ پیاده روی، گفت: به همه ی همکاران، استادان و دانشجویان عزیز توصیه می کنم که از امکانات ورزشی خوب دانشگاه حداکثر استفاده را داشته باشند. البته باز هم قصد توسعه ی این امکانات به خصوص در بخش بانوان را داریم؛ این امکانات برای شما عزیزان فراهم شده و امیدواریم شاهد سلامتی و نشاط هرچه بیشتر همه ی افراد جامعه باشیم.