تاریخ و زمان انتشار : 15:01  -   1395/03/03 ارسال به دوستان

در اختتامیه اردوی راهیان نور دانشگاه‌های استان قزوین؛
از زحمات و حمایت های دکتر موسی خانی تقدیر شد

اختتامیه اردوی راهیان نور دانشگاه‌های استان قزوین در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که همزمان با جشن روز جوان برگزار شد، مسئول بسیج دانشجویی استان قزوین با اشاره به برگزاری اردوی دانشجویی راهیان نور اظهار کرد: حدود 2 هزار و 500 دانشجو از دانشگاه‌های مختلف استان در غالب 8 کاروان خواهر و برادر به صورت تفکیک شده در این اردو شرکت کردند.

مهدی برزگر در ادامه اذعان کرد: از 14 تا 28 اسفندماه سال گذشته اعزام‌ها به مناطق عملیاتی جنوب آغاز شد و یک کاروان نیز در اوایل فروردین به صورت ترکیبی از دانشجویان داخلی و خارجی به غرب کشور اعزام شدند.

این مسئول بیان کرد: با نظرسنجی‌های صورت گرفته از دانشجویان در این دوره مشخص شد که رضایت از عملکرد راویان افزایش داشته است، همچنین 30 نفر از روحانیون استان برای برگزاری سخنرانی‌ها، نماز جماعت، دعا و حدیث در این دوره حضور داشتند.

برزگر با اشاره به نامگذاری شعار امسال به سال اقصاد مقاومتی و اقدام و عمل تصریح کرد: شهدا با عملکردشان از همان ابتدا اقدام و عمل خود را نشان دادند و اگر به جوانان امروز اطمینان شود، قطعا توانایی انجام کارهای بزرگ را دارند.

شایان ذکر است؛ در این مراسم از زحمات و حمایت های دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در خصوص برگزاری اردوی راهیان نور و سرکشی ویژه از وضعیت این اردوها با اهدای تندیسی تقدیر شد.