کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 18:41  -   1395/03/03 ارسال به دوستان

رئیس دانشکده شهرسازی دانشگاه پلی تکنیک میلان:
می توانیم با دانشگاه آزاد اسلامی ایران پروژه های علمی و فناوری مشترکی داشته باشیم

رئیس دانشکده شهرسازی دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا، مدیرکل روابط بین الملل و یک تیم 10 نفره از اعضای هیات علمی دانشگاه میلان از چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به نقل از ستاد خبری نمایشگاه پژوهشی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی، پروفسور فرانسیسکو بالیو رئیس دانشکده شهرسازی پلی تکنیک میلان ایتالیا در بازدید از این نمایشگاه گفت: با توجه به اینکه نخستین بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی را داشتیم مسائل و موضوعات مهمی را دیدیم که دیدگاه مان نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی وسیع تر شد.

رئیس دانشکده شهرسازی میلان در ادامه افزود: با توجه به این تغییر دیدگاه، مطمئن هستیم که به دلیل علاقه ایجاد شده بتوانیم با دانشگاه آزاد اسلامی ایران پروژه های علمی و فناوری مشترکی داشته باشیم.

پروفسور بالیو تاکید کرد: خوشبختانه همکارانم نیز دانشگاه آزاد اسلامی را بسیار خوب ارزیابی کردند و از نظر تبادل علم و فناوری با ایران و دانشگاه آزاد اسلامی می توانم بگویم نه تنها در حوزه پژوهشی بلکه در حوزه تبادل استاد و دانشجو نیز باید به تفاهم برسیم.

بالیو رئیس دانشکده شهرسازی دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا در پایان خاطر نشان کرد: دانشگاه میلان می تواند با دانشگاه آزاد اسلامی در بحث تبادل دانشجو به ویژه در مقطع دانشجویان دکترا جدی تر عمل کند.

شایان ذکر است؛ چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری واحد قزوین در واحد علوم تحقیقات در حال برگزاری است.