تاریخ و زمان انتشار : 19:02  -   1395/03/01 ارسال به دوستان

آیت اله حاج شیخ محمدجواد فاضل لنکرانی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
علم مقدمه‌ای است برای رسیدن به قرب الهی

هم زمان با خجسته میلاد حضرت علی اکبر(ع)، جشن میلاد آسمانی ترین جوان با محوریت جوان، انتظار و امید در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این مراسم باشکوه با حضور آیت اله حاج شیخ محمدجواد فاضل لنکرانی فرزند مرحوم آیت اله العظمی فاضل لنکرانی، حجت الاسلام و المسلمین تلخابی نماینده منتخب مردم قزوین در مجلس خبرگان و حجت الاسلام والمسلمین عباسی مدیریت حوزه‌های علمیه استان قزوین و جمعی از مسئولان، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه همراه بود.

آیت اله فاضل لنکرانی در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و همچنین سالروز ولایت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، در خصوص علم و علم نافع گفت: علمی برای انسان موثر است که برای او خشیت و قرب به سوی خدا بیاورد. علم ودین با هم در تضاد نیستند بلکه علم مقدمه‌ای است برای رسیدن به قرب الهی.

وی در ادامه با اشاره به مساله ی انتظار، افزود: خداوند متعال در طول تاریخ تمام انبیا و پیامبر (ص)، غایتی در نظر گرفته و آن ظهور منجی کل است، نه از این بابت که خدا بخواهد خدایی خود را در بخشی از تاریخ به بشر نشان دهد، انتظار فقط ظهور قدرت الهی نیست؛ خداوند نیازی ندارد این را در دنیا نشان دهد بالاخره همه انسان ها در قیامت این قدرت را مشاهده می کنند.

این مدرس حوزه و دانشگاه تصریح کرد: مساله ی ظهور را از این جنبه بررسی نماییم که یک طلبه، دانشجو، استاد و ... باید دنبال چه حقیقتی باشد؟ بشر از نظر علمی قوی تر می شود، وسعت اطلاعات او بیشتر می شود. ما به دنبال حقیقتی هستیم که ببینیم آن چه که هدف انبیا بوده، تجلی می یابد. انسان بهتر است از این دیدگاه به مهدویت نگاه کند .

آیت اله فاضل لنکرانی افزود : زمان ظهور، زمان اوج علم، اوج عقل و عقلانیت است . امنیت در زمان ظهور بسیار بالاست چرا که اگر عقلانیت به مرحله بالایی برسد امنیت تکمیل می شود.

در این مراسم همچنین از نفرات برتر بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت با اهدای لوح و جایزه تقدیر شد.

شایان ذکر است؛ اجرای موسیقی زنده توسط دانشجویان دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین، شعرخوانی و تواشیح از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.