تاریخ و زمان انتشار : 11:24  -   1395/03/05 ارسال به دوستان

تجلیل هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از قهرمان پاورلیفتینگ جهان

هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور در منزل امیررضا چگینی قهرمان پاورلیفتینگ جهان و آسیا، از زحمات و تلاش های این ورزشکار و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این دیدار صمیمی دکتر موسی خانی با تبریک قهرمانی های امیررضا چگینی، برای وی افتخارآفرینی های بیشتر را آرزو کرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین خطاب به این قهرمان جوان گفت: همزمان با ورزش باید بر روی کسب علم هم سرمایه گذاری کنید و در این زمینه نیز انسان موثری باشید.

وی با اشاره به رابطه ی مستقیم ورزش و علم، افزود: بسیاری از قهرمانان و ورزشکاران بزرگ جهان، مقام های علمی شایسته ای هم کسب کرده اند.

امیر رضا چگینی نیز در این دیدار با تقدیم مدال طلای آسیایی خود به دکتر موسی خانی، از زحمات و حمایت های ایشان قدردانی کرد.