کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 08:19  -   1395/03/06 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
برگزاری نخستین مسابقه مناظره دانشجویی با موضوع حجاب

نخستین مسابقه مناظره دانشجویی با محوریت "حجاب محدودیت است یا مصونیت" و "حجاب اختیاری است یا اجباری" با حضور دانشجویان علاقه مند و دو مناظره کننده در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه دو طرف مناظره کننده در خصوص موضوع مورد طرح به ارائه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند و به پرسش های مطرح شده از سوی دانشجویان موافق و مخالف پاسخ دادند.

در این مناظره استاد گلدوزها و حجت الاسلام نوروزلو به عنوان داور پس از شنیدن سخنان مناظره کننده ها، سوالاتی را مطرح کردند که از سوی مناظره کننده گان پاسخ داده شد.

در پایان پس از اعلام رای نهایی داوران با توجه به اینکه هر دو مناظر کننده بیش از 80 امتیاز کسب کرده بودند، این مناظره به دور بعدی کشیده شد.

شایان ذکر است، این برنامه با همکاری کانون دانشجویی فرهنگی اندیشه های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری برگزار شد.